Plutus Etkinliği Puan Durumu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve lordbastion tarafından 20 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Plutus Etkınlıgı Bıttı Benım Puanı Asagıdakı Gıbıdır Her Gun Yaptım ortalama 30 dk da bıttı kapı
    ılk gun bazı arkadaslar 2 sefer gırmıs ben gıremedım ve puan durumum asagıdadır rsb ve sebromuda alamadım ılla bırlestırden destek cekmek gerekıyormus onu ogrendım sızde etkınlıkten aldıgınız puanınızı yazarmısınız merak edıyorum da

2. 1 gün giremedim birleştirden günlük desteği aldım ve 45b,n puanım var

lordbastion bunu beğendi.
  3. Merhaba,

Ben son anda RSB ve sepromu alabildim :) Skorumda 13.900 bakalım ne kazanacağım. :)

İyi Forumlar.

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

8,90 TL olan 3 günlük payment desteğini alsaydınız keşke ya da birleştirdeki bile 50 bin puan sorununuzu çözecekmiş gibi duruyor :( Diğer kullanıcılarda yaptıkları puanları bu konu altında paylaşabilirler^^

İyi forumlar.

5. FASTRAC

FASTRAC User

Selam ödül tablosunu bir kez yeniledim 2.de 27 bin küsür oldu toplam skorum ise 14.560 ama hiç umudum yok sıralamadan :((

6. su anda baktım 77 siradayim