Plutus Etkinliği Sıralaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™«GσÐ●σƒ●Ðσg»™ tarafından 25 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba,
    Bu etkinlikte sıralama nasıl belirleniyor kolay ve zor kapı aynı anda mı değerlendiriliyor yoksa ayrı ayrı mı

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle konu başlığına ufak bir düzenleme işlemi gerçekleştirdim.

Aynı sıralamada değerlendiriliyor. Eğer ayrı sıralamalar olsaydı kolay kapıya ful oyuncular girip sıralama yapabilirlerdi :)

İyi Forumlar.

3. Richie

Richie User

Kolay kapıda puan alamıyoruz diye biliyorum.

4. FurkanS53

FurkanS53 User

Neden her bölüme atladığımda yeniden bağlan geliyor anlamıyoru. Bağpandığımda 15 den geriye sayıyor. Kapıyı hızlı yapmak gerekiyor. Böyle aksilikler zaman kaybına sebep oluyor

5. oben

oben User

etkinlik geri bildirim konusu yok nereye yazalım her gördüğümüz konuyamı yazalım.madewm ayrı ayrı sıralama var iki ayrı birinci 2 ci 3cü mü olacak ne olduğu belli değil.x8 atlıyoruz kuyruk var geri atıyor tamam kabul bekleyelim ama neden x1 e atıyor vs vs bisürü sıkıntı etkinlik işte etkinlik olsun millet sussun saldım çayıra mevlam kayıra bir geri bildirim knounuz b,ile yok.gönüllü arkadaşlar.

6. Geri bildirim konusu mevcut, etkinlikler konusu altndan güncel etkinliğe baktğnda konunun içinde geri bildirim konusunuda görüceksin hayriyetten bir link olarak

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtildiği gibi;
    Belirtmiş olduğunuz linke Buradan ulaşabilirsiniz. Ayrı ayrı sıralama sistemi bulunmamaktadır. Etkinlik ilerlemesi yalnızca Normal kapıda geçerlidir.

İyi Forumlar.