Plutus etkinliği sorular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve benzales tarafından 21 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benzales

benzales User

Ödül Paketi
    Ödül paketi, çok sayıda değerli eşya içerir, örneğin; Gelişmiş LF4, Lazer cephanesi, Roketler, Madenler ve yeni Nobilis gemi tasarımlarından birini kazanma şansı. Ek olarak: En şanslılar için - 5.000.000 Uridium'luk bir jackpotu kazanma şansı var!

Bugün son bölümde kapıda 3 hakkımıda kullandım ve tekrar girebilmem için yarını beklemem gerekiyor.

1 saat içerisinde bitiremezsek yukarıdaki ödülleri alamıyormuyuz?

Kapının son bölümde kalmıştım acaba yarın yine son bölümden mi başlayacağım?

Ayrıca etkinlik sıralamasında kimsenin ismi gözükmüyor. Kaçıncı olduğumu nerden öğreneceğiz?

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Ödül Paketi sadece Plutus (Boss)'u yok ettiğiniz zaman %35 ihtimalle düşmektedir. Etkinlikte günlük 5 kere giriş yapabilirsiniz. 3 hakkınız kullandıysanız tekrar kontrol edebilirsiniz. Yarın tekrar girdiğiniz zaman kaldığını yerden değil en başından başlayacaksınız.

İyi forumlar.

3. benzales

benzales User

3 kere patladım ve hakkım bitti tekrar giremiyorum

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Son bölümden önce 2 kez patladı iseniz, bu nedenle böyle bir durum oluşmuş olabilir. Yinede takım arkadaşımında belirttiği gibi bu kapı için toplamda 5 hakkınız vardır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Mart 2019
  5. Yetkililer olarak acaba bu kapıda herhangi bi yaratıktan kutu düşüyor mu terör kapısı misali kimisi boss plutus san kutu düşüyor diyo kimisi düşmüyor diyo net Bilgi alabilir miyim

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bilgim dahilinde, bu kapıdan kutu düşmediğini söyleyebilirim. Yinede tekrar deneyerek kesin olarak cevap vereceğim.

İyi forumlar.

7. Haber bekliyorum Adminim

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Dünü kapıyı tekrar tamamladığımda, bir kutu ile karşılaşmadım. Yinede siz Plutusu imha ettikten sonra bu hüsusa dikkat edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. _*crow*_

_*crow*_ User

60 dakika altında bitirenler ödül alıyor ,yanlış anlamadım herhalde.

10. karaç

karaç User

1 saat altında bitirrsen etknlk sıralamsına giriyorsun ve etknlk sıralama ödüllerinden birini alırsn.%35 şansla verilen ödüller ise kapıyı istersen 5 saatte bitr kapı bitnce ödül hemn verilir.kapı bitnce sistem günlğüne bakrsn görlür

11. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

karaç'ın da dediği gibi, evet ödüllüleri alabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Yanlız ben 60 dakikada bitirdim sadece plutus patlatma ödülü aldım.EXTRA hiç bir şey vermedi.
    23.03.2019 - 16:30[​IMG]5500000 TP kazandın
    23.03.2019 - 16:30[​IMG]594000 Şeref Puanı kazandın
    23.03.2019 - 16:30[​IMG]Elde edilen başarı: Ne kadar büyük olurlarsa...
    23.03.2019 - 16:30[​IMG]Plutus türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.
    23.03.2019 - 16:30[​IMG]Plutus Müsabakası Tamamlandı

13. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Ödüller %35 ihtimal ile çıkmaktadır. Umarım bundan sonraki denemelerinizde şans sizinle olur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.