Plutus final

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve -!!!SLAYER!!!- tarafından 28 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. birsürü elit yiyerek sona kadar gldim yaklaşık 3 satimi aldı son bölümü çok zor roketleri vurduğum halde gidiyorum tekrar atıyor küçük roketleri vurmuyorum ancak yine de köşelere sıkmaya fırsat kalmıyor nasıl bitecek bu

2. KATALONYA

KATALONYA User

youtubeden videosu var izleyerek yapabilirsin birde 35k üzeri vurursan o roketleri bir atışta patlatırsın.

3. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Takım arkadaşım BETERBÖCEK'in hazırlamış olduğu bilgilendirme videosunun sizlere yardım edeceğini düşünüyorum.

İyi forumlar

4. bu kapı gelişmekte olan oyunculara zarardan başka bir şey değil 2 kapı olsaydı seviyelere göre

Quenn bunu beğendi.
  5. KOCGEN

KOCGEN User

Selamlar,

Son bölüm'ün en son bölümünde, yani önce turret, sonra mayınlarıda patlattıktan sonra warhead 'ler yaratıkla aynı hızda geliyor o yüzden onlara sıkmanıza gerek yok. Kaçarak plutus'u kesmeye çalışın belli bir mesafeden. Köşelere kaçırmamak için ya sol üste yada sağ alt köşeye kaçıyor. Bu yüzden tam tersi olan sağ üst veya sol alt köşelerde dönerek ve kaçarak keserseniz, plutus son durumda en yakın olduğu sol üst veya sağ alta köşeye doğru büyük kiristallon gibi kaçıyor, buda size arkadan ateş edebilmek için oldukça zaman kazandırıyor. Sizde warhead'leri kollayarak plutus'u rahatlıkla kesebilirsiniz. Plutus kesildiğinde warheadler otomatik olarak yok oluyorlar. Eğer bir şekilde plutus'u köşeye kaçırırsanız yinede sorun değil. Ancak bu durumda warheadleri kesmeniz gerekiyor. Orada problem şu, warheadler bir tane gibi görünüyor ancak enaz 6-7 tanesi üstüste olduğu için dikkati elden bırakmayın. Hepsini kesin. Daha sonra yine dikkatli olarak plutus'a köşede yaklaşın ve her 7 saniyede warhead attığını unutmadan kesin. Warhead çıkarsa geriye doğru kaçarak warhead'i kesin , daha sonra yine plutus'a ateş etmeye devam edin. Uzun oldu ama o kadar zor değil arkadaşlar. Ben bu şekilde yapıyorum.

Hepinize iyi oyunlar.

.Paradoks. ve Manitu bunu beğendi.