plutus kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .maxpayne tarafından 27 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .maxpayne

    .maxpayne User

    final bölümünde 4 yaratık öldürdükten sonra çok mayın var o kısmı nasıl yapacağiz
     
  2. Dostum forumun yeni başlayanlar kısmında bana ait
    Kapıyı Yapmayan Kalmasın adlı konuyu bul orda herşeyi detaylı açıkladım umarım yardımcı olur. Biraz altlara doğru in göreceksin konuyu. Ya da direk mavi yazıya tıkla götürüyor.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Mart 2019
  3. Jenaratörler sönünce mayınlar kayboluyor.Sadece jeneratör yanında olanlar var onlara çarpmamaya dikkat et.
     
  4. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Size tavsiyem biran önce röleler yani daireleri bir bir kapatmanızdır. Bu sayede mayınlar ortadan kalkacaktır. Kalkanınızı doldurup halka diroit düzeni ile bunu başarabilirsiniz.

    İyi forumlar
     
  5. kalkana ihtiyaç varmı ? :) bu kapının final dalgasının son kısmı yani plutus çok kolay kesiliyor bi nerf gelse iyi olur vuruş menzilini artırılsa mesela yaratık ateş edemiyor bile biraz sıkıyorsun patlıyor warheadler zaten 1 sıkmada patlıyor iyice kolaylaştı 5.000.000 uridium çıkma şansı olan bir kapının final ( Boss ) dalgası biraz daha zorlu yapılabilir :)
     
  6. -gemi2012-

    -gemi2012- User

    kim almış o dediğin uriyi 1 haftadır yaptığım kapılar 2 gündür pıb veriyor sürekli boş -%35 derken doğru yazmışlar ödül çıkma oranı eksi olarakmış :) ayrıca mayınları işaretleyerek kesebiliyorsunuz
     
  7. Bunu birde besleme ve x4 olmadan dene daha çok zevk alırsın.
     
  8. Şans işi banada çıkmadı daha ama veriyor bazı alanlar var Do nun bazı gruplarında paylaşan var denildiği gibi nadiren çok şanslılar için :)

    X-4 kullanmıyorum :) CC-C cephanesi kullanıyorum üzgünüm bulundugum serverde müsabaka sıralamasına oynuyorum daha hızlı yapmak zorundayım :)
     
  9. -gemi2012-

    -gemi2012- User

    uriyi geçtim istemiyom bari teselli olarak r310 çıksa hiç boş :) birde punalar görülmüyor sıralama yok neyi saklıyolar anlamadım 1. kendilerimi seçecek acaba diye aklımda deli sorular :)
     
  10. Tüm skorlar toplanıyor etkinlik sonunda eklenerek 1.ler seçilecek bu yüzden sıralama yok şuanlık :)
     
  11. -gemi2012-

    -gemi2012- User

    sebep? ben skorları görsemde daha erken bitirsem daha fazla puan yapmak için bu neyin gizliliği :)
     
  12. evet biraz şaibeli gözükebilir ama ben DO yönetimine güveniyorum ama şöyle bir çözüm sunayım her gün kapı bitiminde skorun yazıyor kendin toplayabilir ve etkinlik bitiminde hesapladıgın puan olmazsa Supporta yazı yazabilir sorunun düzelmesini talep edebilirsin :)
     
  13. hocam o mayınlara tıklayıp vurabiliyorsun 20 k falan galiba canları hatta bana sorarsanız normal mayınlar içinde bu geçerli olmalı çünkü gerçekte karsınıza bi mayın cıksa vurarak patlatabilirsiniz ( fünye ile vs uzaktan tetikleyerek ) oyunda atıldığı yerde resete kadar üzerinden birisi geçmezse bekliyor :D saçmalık yani
     
  14. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Etkinlik sıralaması etkinlik bitiminden sonra Şeref Salonunda etkinlikler bölümünden bulabileceksiniz.

    Etkinlik puanı hesaplaması aşağıdaki şekildedir:
    Puan=3600-(Saniye Cinsinden Kapıyı Bitirme Süreniz)

    İyi forumlar.
     
  15. Viraaa

    Viraaa User

    PIB-100 türü lazer cephanesinden 4.729 adet aldın.
    CC-C türü lazer cephanesinden 50.000 adet aldın.
    1 LF-4 Hiperplazmoit aldın.
    5.000.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 500.000 Şeref Puanı eklendi.
    5.000.000 Credits kazandın.
    5.000 Uridium kazandın.
    Plutus Müsabakası Tamamlandı.
    ilk defa bi ödül alabildim hayret.
     
    .Paradoks. bunu beğendi.
  16. .maxpayne

    .maxpayne User

    final bölümünde plutus sarı bir şeyler birakıyor o nedir
     
  17. onlara değdiğinde hasar alıyorsun plutus ölümcül bir darbe yeteğine sahip bir npc :D
     
  18. .maxpayne

    .maxpayne User

    haa biz ondan patlıyoz
     
  19. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Bahsettiğiniz Plutus Deneyleri etkinliği ile birlikte oyuna eklenen "Yanan İz" teknolojisinin bir türevidir. Eğer sahipseniz sizde bu teknolojiyi kullanabilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.