Plutus Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HatayLı_ASİ_[☾★] tarafından 1 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleykum.Kapıyı daha kaç defa yapabiliyoruz?Takvime göre ayın 4 ünde bitiyor.Yani bu gün dahil olmak üzere 4 defa yapmamız lazım.Ama etkinlik ilerleme puanına baktığımız ekranda 2 gün yazıyor.

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Etkinlik 4 Nisan 2019 günü bitecektir. O güne kadar yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. 3 defa daha yapabiliyorum yani değil mi? Ona göre etkinlik ilerleme güçlendiricisi alacağım.Emin olmak istiyorum

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Evet, bugünü de katarsak 4 kapı daha yapabileceksiniz.

İyi forumlar dilerim...

5. Tam bu noktada bir sorum olacak 5 gündür(bugün dahi) değişik saatlerde 1saat altında ve 2 saat civarıda yapmama rağmen devamlı
    [​IMG]Alınan nesne: Cephane - Enfeksiyon Lazer Cephanesi (4.237)
    bunu veriyor neden?Şans diyeceksiniz lakin bu şanssızlıktan yakınan tek ben değilim herhalde.

6. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Şimdi bu garanti ödül bildiğiniz gibi. Ve yine bildiğiniz gibi onlarca Kappa veya Zeta yapan olmasına rağmen droit tasarımı alamayanlar var, bu kapı etkinliğin son günü de dahil sadece 14 kez yapılabiliyor. Şimdi şans faktürü devreye girdiği vakit ne yazık ki günlerce alamadığınız da olabilir, üst üste defalarca ödül aldığınız anlar da olabilir. Ne yazık ki şans faktörüne bir açıklama getirmek zor ve tamamen olasılıklara bağlı. Umarım şansınız bundan sonra bol olur.
    Bende şahsi olarak; şanstan ziyade belli bir hedefi yap, ödülü al mantığına sıcak bakıyorum lakin; yönetim şans konusundan yana oldukları için bir şey gelmiyor elimizden.

İyi forumlar dilerim...

7. Haklısınız size lafım yok ,ancak ödüller arasına eklendikten sonra sanki stok fazlası gibi kaç saatte bitirirsen bitir bu veriyor.Benim şikayetçi olduğum yön bu.(biraz dilenciye hıyar vermişler eğri demiş muhabbeti gibi oluyor ama hoş görün)

8. Cevanınız için teşekkür ediyorum.
    Tek değilsiniz.Malesef bende şimdiye kadar sadece 2 defa ödül aldım.

9. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Haklısınız ama dediğim gibi bu şans. Yine de raporlarımıza bunu ekledik, yine ekleyeceğiz; ödül şansının arttırılması veya mutlak ödüllerin çeşidinde iyileşme gibi.
    Asıl ben nezaketiniz için teşekkür ederim efenim, benim için yardımcı olmak bir zevk. :)

İyi forumlar dilerim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.