plutus kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mrkertenkele tarafından 30 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. selamlar plutus kapısı hakkında aklıma takılan birşey oldu şimdi en iyi süreyi yapan mı kazanacak yoksa toplam skoru en yüksek mi kazancak beni aydınlatabilirmisiniz

#DaffyDuck bunu beğendi.
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

En iyi süreyi yapan oyuncular sıralamaya girecektir.

İyi Forumlar.

3. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Ne kadar kısa sürede bitirirsen o kadar yüksek bir skor alırsın

mrkertenkele bunu beğendi.
  4. TanrıEru

TanrıEru Guest

Kişinin yaptığı en iyi 5 skor göz önünde bulundurulacak ve sıralama buna göre oluşacak örnek verilirse şu şekilde
    1. 12dakika 45 saniye
    2. 12dakika 55 saniye
    3. 12dakika 58 saniye
    4. 13dakika 3 saniye
    5. 13dakika 14 saniye olursa
    6. olarak alacağın 16 dakika 25 saniyelik bu sıralamaya dahil olmaz
    fakat eğer 6. skorun 12 dakika 13 sniye olursa 1. sıraya yerleşir ve 5. sıradaki skorun tabloda gözükmez bu şekilde

_-Thanatos-_ bunu beğendi.

5. bende 5 kere girdim senin sürelere yakın sadece 1 tane 13:22 var diğerleri 12:30 altı mesela hepsi 12 olan adam beni geçer değilmi skorda

6. eru rekor senden bekliyoruz

7. TanrıEru

TanrıEru Guest

ilk 5 skorun dikkate alınıyor yani adamın 1. sıaradaki puanı senden 50 saniye önde olabilir fakat kalan 4 skorda puan olarak gerinde kalırsa total skorda onde olan olacak sen olduğun için sen 1. olursun dediğim gibi 5 skora bakılıyor

Rekoru ben kıramam benden daha iyi yapanlar var :D

8. Forenzon

Forenzon User

siz bu kapıyı 12 dk de nasıl bitiriyonuz ben 1 saatten fazla geçiriyorum ya

9. hee anladım kardeşim çok teşekkür ederim umarım kazanırsın aynı serverde değilizdir inşallah :)

cc+seprom besleme +rsb +kırmızı hst + plt 3030+solace +çift hasar boster zehir derken tabi bunlar tek başına yetmiyor el hızı va içerde npc atom bombası kamikaze veya kamikaze protoklleri önemli olan şeyler kısaca yine elit gemiler için dostum zayıfsan uğraşmana değmez

10. titans___

titans___ User

bende 44 dakka 40 saniye de en çabuk becerdiğim cc uber roket kami yok plt 3030 farkı promethusların tam gelişmiş full olmalı açıkcası güçlendiricilerde lazım bu yanan iz falan hiç kullanmadım hangisi npc hasarı veryor bana birde yüzde 50 tp şeref güçlendiricisi gelmiş alım da yapmadım .

11. Forenzon

Forenzon User

güzel uri kasılıyor içerde ekstra moduller felan bir sürü bişeler verıyor diye giriyorum ben yoksa sıralamaya girmek kim ben kim :D