Plutus Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yildizci tarafından 16 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yildizci

yildizci User

Merhaba sevgili uzay pilotları

Bu x-8 deki plutus kapısını yapmak istiyorum .. ancak merak ettiğim bi konu 1 saat içinde bitirmek zorunlu mu ?? 1 saati geçince ödüller mi azalıyor ne fark ediyor 1 saati geçince ?

bide kapıyı tamamlayınca net olarak ne ödül alacağımızı bilen var mı _?

teşekkürler

iyi oyunlar

2. Merhaba,

60 dakika ile ilgili olan açıklamayı aşağıya ekledim.
    • GENEL BİLGİ

Etkinlik süresince şirketlerinizin x-8 haritasında 'Gauntlet of Plutus' Galaksi Kapısı bulunacaktır.
    Amaç; skor almak için Plutus Gauntlet'ini 60 dakikadan daha az bir sürede tamamlamak olacak, ancak Gauntlet'i ne kadar çabuk tamamlayabildiklerine bakılmaksızın katılan herkes için ilerleme puanları ile elde edilebilecek bazı ek ödüller mevcuttur.

Galaksi kapısı hakkında bazı genel bilgiler:
    Etkinlik süresince şirketlerinizin x-8 haritasında 'Gauntlet of Plutus' Galaksi Kapısı bulunacaktır.
    Amaç; skor elde edebilmek için kapınızı 60 dakikadan olabildiği kadar kısa sürede tamamlamaya çalışın. Endişelenmeyin; daha uzun sürse dahi herkesin elde edebileceği bir miktar ilerleme puanı daima kazanacaksınız!

Benim Plutus kolay bölümden aldığım ödüller şu şekilde : 2500000 Tecrübe Puanı , 275000 Şeref Puanı

İyi Forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  3. yildizci

yildizci User

teşşekürler süpermen

GRANDEKİNOKS. bunu beğendi.