Plutus Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve venüslü_baba_47_öe tarafından 18 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kapının final bölümünde kaldım, çemberlerin içinde duruyor gemi ne çıkabiliyorum ne yaratık geliyor, patlayamıyorum boşa güçlendiricilerin süresi gidiyor bir düzgün oyun oynayamadık

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geminizi hangara iletmesi için Support Takımımız ile iletişime geçiniz. Yaşanan sorun genel bir sorundur. Rapolama işlemi yapılmıştır.

İyi Forumlar.

3. Siz etkinlik yapmayın ya valla kanser edeceksiniz milleti vebalini ödeyemezsiniz, her şeyi mi yüzüne gözüne bulaştırır bi ekip.Kasıtlı yapıldığını düşünüyoruz artık bu kadar beceriksizlik olamaz söyleyin kapatıyoruz diye oyunu bırakalım, siz de kurtulun biz de kurtulalım bu dertten.

4. -gemi2012-

-gemi2012- User

gece 05 te kapıya girdim bir bölümden sonra x8 e attı porttan atlayınca yaratıkları yeni baştan kestim resete 10 dk kala kapı bitti reset geldi tekrar yeni kapıya gireyim dedim 22 saat zaman verdi giremedim :)