Plutus kapısındaki problem

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OLD_Darko-92BİT tarafından 18 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. plutus kapısında son bölümdeki 5sn durmamız gereken bölgede süre işlemiyor. ne kadar beklesemde hep kalıyor. Sıkıntı var sanırım.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Çerezleri ve temp dosyalarını temizledikten sonra sorun halen devam ediyor mu?

İyi Forumlar.

3. Evet şuan patladım bundan ötürü tekrar girdim . turrentler ortada yoktu halkalar duruyordu ve süre hiçbir şekilde işlemiyordu. tekrar patladım. Ayrıca plutus bos 3-4 tane üst üste binmişti. Ciddi bir problem var. ekran fotoğrafı aldım. [​IMG]

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. ID bilginizi ekler misiniz?

İyi Forumlar.

5. Ben teşekkür ederim iyi günler tr1-5 : ÐEAMΘN

Şuan tekrar atladım. yineaynı problem. Geminni canı görünmüyor. Gemi kapıda kaldı çıkış aldım.Birde bir hakkım gitmiş normalade 2 kez patladım bu hatadan dolayı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ocak 2021
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

ID Bilginiz gerekmektedir.

İyi Forumlar.

7. Mrs.HOY

Mrs.HOY User

farklı bir soru soracağım şimdi 2 gündür kapıda sıkıştık falan ister istemez sıralamaya girmek isteyenlerin isteği kayboldu ben her dalgadan sonra f5 atmak zorundayım mesela bize bu hizmeti beceremedikleri için bir özür dilenecek mi ''MERKEZ EKİP'' denilen insanlardan ?

8. [​IMG]171416193

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Raporlama işlemi gerçekleştirilmiştir. Geri bildiriminiz için tekrardan teşekkür ederiz.
    Açıklama olup olmayacağı durumu henüz belli değildir. Bu yönde bir "özür" beklentisi; kişisel görüşüm olarak bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.