Geri bildirim Plutus Müsabakası Geri Bildirim

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve CCSuspect tarafından 20 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CCSuspect

CCSuspect User

Plutus Müsabakası Etkinliğin Savaş Bileti ile alınan hedeflerinde bulunan '' Kullan RCB-140 '' Görevlerini elimde RCB-140 cephanesi bulunmadığı ve birleştir kısmından da üretilmediği için yapamıyorum. Dolayısıyla da 200.000 Uridium verip görevi yapamıyorum, Savaş Anahtarını alamıyorum. Bu cephanenin sadece ''Chromin Telaşı'' Adlı etkinlikle geldiğini öğrendim. Bu durumda cephane birleştir kısmına eklensin ya da '' Kullan RCB-140 '' Görevleri otomatik yapıldı sayılsın. Benim yanlış veya eksik bir bilgim varsa aydınlatımakta isterim, saygılarımla.

2. dostum plutus kapısına gir ve her bölümü gectiğinde özel npclerden sana belli bir miktar rcb140 cephanesi veren sandıkları topla.ben kolay modda bitiriyorum.kapıyı her bitirdiğinde yaklasık 5 ila 10 bin kadar rcb140 cephanen olacak..onuda görev için kullanabilirsin..

3. natal nap ,anhilatör ve uber lordakium npc kutularından biraz şansın varsa düşüyor bu arada o kutuları katlayıcı çekip pete toplatırsan( kurtarılanmal protokolüx bunlar pette takılı olacak ) kutulardan düşen rcb 140 miktarını da artırıyor böylece rcb 140 kullan görevlerini de tamamlayabilirsin

4. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

savaş biletinde ki lazer kullanma görevi var kutulardan doğru dürüst gelmiyor ki biz nasıl bu görevi bitireceğiz katlayıcı çektğim halde yarısına anca geldi bir sorun var illa dükkandan mı al demektirki bu para yatırmıcam bu oyuna vip bile çekmeyi düşünmüyorum bundan sonra trenler ve tüm illegal hile ile oynayanların tümü banlanana kadar para yatırmıcam

Sayfayı Paylaş