Plutus müsabakası hakkında genel bilgi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve My-Memorys-Remains tarafından 12 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bu yeni tarzdaki plutus müsabakası hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Plutus en son ilk geldiğinde oynamistim o yüzden çok sığ bilgim var bu konuda
    - bossu kesmek için eskiden jeneratör patlatiyoduk belli sure bekleyerek yanında o sırada roket gönderiyordu onları kesiyorduk sonra bossu kesiyorduk galiba o değişmiş durum nedir dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?
    - artık npcler kutu düşüruyormuş ne düşüyor içerik olarak ve hangi dalgalarda düşüyor
    - hızlı yapmak için verebileceğiniz öneriler nelerdir
    - hangi gemi ile yapmayı öneriyorsunuz
    Ekstradan eklemek istedikleriniz varsa lütfen eklerseniz sevinirim.

Bir de 14 ünde mi 13 ünde mi başlıyor etklinlik?

2. Amiral34

Amiral34 Guest

3. Goatx

Goatx User

4. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Merkez ekibin kararı, herhangi bir fikrim yok.

İyi Forumlar.

5. Goatx

Goatx User

anlaşılan cc lazeri olmayan sıralama oynayamıcak kötü olmuş :)

6. Birleştirde cc lazerinin olmayacağına çok sevindim :)

7. ben ilk defa plutus musabakası görüyorum o yüzden soruyorum en son ilk plutus musabakası cıkıtgında oynamıstım 2018 falan aynı surum deil farklı özellikler gelmiş o yüzden soruyorum göndermiş oldugnuz sayfada hangi npcler kutu dusuruyor içeriği vs yazmıyor aynı sekılde yeni plutus algortması nasıl çalıştığıda anlatılmıyor sadece buyuk bir saldırı yapar dıyor

8. the_flood

the_flood User

En son Plutus ta Natal Nap ve Uber npc ler kutu bırakıyordu. Onlara dikkat edebilirsin.

My-Memorys-Remains bunu beğendi.
  9. merkez ekip ne yaptığını biliyormuki oyun berbat birde milleti ihya ediyorlar hilecilere botçulara çare yok birde etkinliklerde cimriliğe devam

10. geç gördüm yazdığınızı 2 tane kutu gordum aldım demek ki diğerleri çöpe gitti :D yine de teşekkürler
    diğer değişiklikleride gördüm bombardıman yapacağı zaman yeşil yanan yerlere gitmem gerekiyormuş teşekkürler kapatılabilir konu

11. Aslında genel olarak yorumum plutus etkinliklerini sevmiyorum..

nedeN?

Çünkü bir tek plutus etkinliğini bir günde bitiremiyorum ve tüm hedefleri bitirmem için 12 gün boyunca birşeyler yapmam gerekiyor..

Fakat onun haricinde ki tüm etkinlikleri hepsini bir günde bitirip hangi modülü kaçtane alacağımın iştiraresini yapıp 1gecede herşeyi halledebiliyorum

şuan mesela kapı harici herşeyi bitirdim diğer hedefler duruyor neden boş boş duruyorum?

12. ben ekliyeyim karşılaştığım şeyler ile kendi sorularımı

--4 kuleyi kestikten sonra boss direk üstünüze geliyor o sırada warhead gönderiyor sonrasında arada ekranda plutus saldırı başlatıyor diye yazı göründüğünde haritanın ortasında halka şeklinde bir sürü küreler var onlardan yeşil olana girerseniz saldırısnı yemiyorsunuz kırmızı olana girersenz ekstra 300 k dmg yiyorsunuz ki plutusun saldırısıda 400k vuruyor yüksek dpniz yoksa direk patlarsınız ancak o saldırı sırasında yeşil alana girerseniz yemiyorsunuz
    * ancak dikkat o sırada warheadlar size doğru geliyor onların hasarını yeşil alandayken yiyorsunuz yine en azından öylegibi gördüm ben o yüzden warheadleri her türlü kesin

--
    arkadaşın dediği gibi uberden ve natal naptan kutu düşüyor kesin alın çünkü içinde rsb rcb ve modül düşüyor
    ayrıca korsanlı bölümde annihilatorde kutu düşürüyor

-- ben zırh delmeli centruion ile yapıyorum sizlerede öneriyorum ancak son bölüm için tercih edenler solacede yapabilirler gemilerini gerisinde en yüksek zırh delmeli ve hasarlı geminizi kullanın

-- girmeden önce kendimi yeşil mayınla zehirliyorum %15 dmg ile daha hızlı kesebiliyorsunuz.

eklemek istedikleriniz yoksa konu kilitlenebilir.

13. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Etkinlik içeriği olarak CC lazeri montaja eklenmiştir.

Plutus bölümündeki kulelerden çıkan ilk hasar roketlerine dikkat edilmesi gerekiyor. Bekleme süresi olan yavaş bir roket.
    Anhinator ve Natal Nap NPC'lerine dikkat ediniz.
    Mevcut olması durumunda Orcus ve NPC modülü. Haritada bulunan NPC'lerin kalkan değerleri ya çok düşük ya da kalkan değerleri çok az. Burguda yapmak mantıklı olacaktır.
    Orcus (Boss için kolaylık sağlar)
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş