Plutus Müsabakası Puanı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ŊДMΞ»ŁΞ§§»ŴΛŘŘĪØ® tarafından 19 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet Arkadaşlar 1 gün kaldı etkinliğin bitmesine. Varmı ful elit sıralamaya girmeye çalışan arkadaşlar puanlarınız kaç. 15200 puana ulaştım ben. varmı yukarısı yoruma gelin.

2. Viraaa

Viraaa User

o zaman sende kapiyi fazla yapanlardansin...bu olay adaletsizlige yol acti.gunde 2 kez kapi yapanlarin dereceleri incelenmesi gerek.

3. umut322

umut322 User

Bende 13750 puan oldu servere göre değişiyor hiç CC lazer ve x7 kullanmadım herhalde ilk 100 e girer diye düşünüyorum:(

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konu başlığınızın tamamını büyük harfle yazdığınızdan dolayı başlığı düzenledim lütfen tekrar etmeyiniz.

İyi forumlar

5. oben

oben User

adam ben *** ama büyük harfle yazma bak ayıp oluyor bu bağırmak anlamına gelir yakışı klamaz.***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ocak 2020
  6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forum içerisinde kullandığınız usluba dikkat ediniz. Daha öncede uyarıldığınızdan dolayı hesabınız hakkında gerekli cezai işlemi yapmış bulunmaktayım.

İyi forumlar.

7. aa ben ilk defa konu açmıştım bundan sonra dikkat ederim teşekkür ederim

aa günde 2 kez kapı nasıl yapılıyor ki yine mi bug buldular

bende sadece rsb beyaz yapıyorum npc atom kullanıyorum 1 kezde sepromlu yapıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ocak 2020
  8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Alt alta yazmak(Flood) yapmakta yasak dilerseniz Forum Kuralları'nı bir gözden geçiriniz. Mesajlarınızı birleştirdim.

İyi forumlar.

9. 17.381 + bu günün puanı :)

10. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

Etkinlik duyurusunu benmiyanlıs okuyorum sizmi? aldıgınız puanlara göredegil 60dk nın altında bitirdiginiz süreye göre listelenip ödülalacaksınız.Yanlısmı anladım ben? Bu aradabenim puanım 25000 +

11. 17.500 le kapattım ben 300 puanda çöpe gitti patladım son bölümde yine mayın gemisi üstüme ışınladı tek attı. oyunumuzun güzellikleri 4-5. olsam yeter bana vip için 80k rsb kullandım .

12. yasaklar çiğnenmek için vardır diyim o zaman o kadar yasak koyarsan güzelce çiğneriz.

13. Arkadaşlar ödüller;

Etkinlik sıralaması Gauntlet of Plutus Galaksi Kapısını tamamlama hızına göre belirlenecektir. Ödüller bu sıralamaya göre verilecektir.

Yani ne kadar hızlı yaptığınızla alakalı.

14. xArsimAx

xArsimAx User

32. olarak bitirmişim tr 3 16.002 puan :)

15. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yasakların çiğnenmesi halinde hesabınız hakkında cezai işleme mağruz kalırsınız, kurallar uymak içindir.

Etkinlik bittiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.