Plutus Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **TheNıghtMare** tarafından 23 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yordey

yordey User

1-) Cubi uzay geçidi
    2-) Yanan İz
    3-)Patlayıcı Şarjlı Lamba
    4-) Atom Bombası ,
    Bana gelenler de bunlar ama hiçbirinin kullanımı hakkında bılgım yok, bilgilendirir misiniz lütfen ?
    Bir de kardesim her gün yapıyoruz bu kapıyı hala tasarım düşmüş değil bunun oranı nedir dünya kadar elit harcıyoruz yazık günah yahu

**TheNıghtMare** bunu beğendi.
  2. Cidden üzüldüm usta her zaman yaptığından biraz farklı yapmaya çalış istersen patlamıyorsan hiç, bir kaç kere patla şansını dene totem yap :D

@yordey etkinlikler s.s.s kısmında plutus deneyleri konusunu bulursan hepsinin açıklaması orada mevcut.

Son düzenlenen: 27 Mart 2019
  3. yordey

yordey User

Yazdıklarıma dair hiçbir açıklama göremedim ben !

4. Arkadaşiar buna inanmayın 5 milyon uri jackpot muş muş muşta miş mişte hepsi yalan dolan darkorbit hiç bi zaman bile insana bedavadan uri vermez helede 5 milyon onların işi sadecene kendi ceplerini doldurmak diğerleri (yani bizler) onların hiç umrunda değiliz

5. yordey

yordey User

Aynen kardeşim, daha geçen Gamma kapısı ödüllerim olan x4 cephane ıle 60k urımı vermediler ki 5m urıden bahsediyorlar !! Tasarım için yapıyoruz onu da vermıyolar

6. xalezeus

xalezeus User

size bir taktik vereyimmi :D

bakın bu taktik demiyorum ama ben totem yaptım gs-fb maçı gibi :D yaratıkların çöpünü almayın bide devorur çıktığı zaman ilk devoruru kesin hangi sonra bam bam bam üç gündür deniyom ilkinde 1k roket ikincisinde yeni lf4 bugün 10k exo verdi deneyin sonra bana dua edin :) :) :) :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Mart 2019
  7. _01_

_01_ User

hocam çöpler kapalı kasmasın diye devourer de bugün ilk kestim ama yine hüsran yine hüsran :)

rustemakgul bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Aşağıda bahsi geçen teknolojiler hakkında bilgi bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Eğer kapı ödülleri ile ilgili bir sorun oluştu ise, lütfen support ekibine yazınız. Onlar inceleme yapar ve sorun oluşmuşsa, zararınızı telafi ederler. Lütfen karalama maksatlı mesajlardan kaçınınız.

İyi forumlar.

9. yordey

yordey User

7 sefer mail attım, durumu anlattım kullanıcı ID verdim hatta çabucak hallolsun diye kapıdan sonra giriş yapmadım seyir defterinde görünuyordu ama hesaba işlenmedi diye bekledım o kadar , 1inde bile olumlu dönüş alamadım !!! sen neyden bahsediyosun !!!!!

Son düzenlenen: 27 Mart 2019
  10. ekleme. 6.gün boş 7.gün 1 tane cubi uzay portalı

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizi üslubunuz ve tutumunuz konusunda tekrar uyarıyorum. Lütfen daha sakin bir şekilde mesaj yazınız.

Support ekbinin size gönderdiği cevapları tekrar inceleyiniz. Bir hususu gözden kaçırmış olmalısınız.

İyi forumlar.

12. yordey

yordey User

hakaret yok küfür yok hala üslup derdindesin ! amma da kibarsınız !

13. enerji transferi olmadan yapmak mumkunmu

14. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Evet, mümkündür. BURADA full bir hesapla yapılsa dahi siz her turret imhasında can doldurursanız yapabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim...

15. ekleme 8. gün boş :DD etkinliğin yarısına gelmiş bulunmaktayız ve toplamda 1 tane magma çöpü ve 1tane cubi uzay portalı elde ettim, ama allahtan kesin ödül olarak pib eklediler yoksa hayatta yapmazdım

16. Ben de bugün ödül alamadım :D sağlık olsun.

17. oyunda bug var galiba 5m uri çıkmadı gene bi ilgilein ltf.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.