Plutus oyun hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AGABEY tarafından 14 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AGABEY

AGABEY User

sayın adminler plutusla beraber gelen savaş biletinde anahtar dönüştürme yerinde spc-xw01 modülleri 15 savaş bileti isterken shd-xw01 modülü 5 savaş bileti istiyor ben yanlışlıkla 15 ten aldım bunun düzeltilmesini rica ediyorum

2. palaza

palaza User

ayrıca plutus etkinligi 6gün fakat 8tane boss kes diyen hedef var gunde 1 kere giriliyor nasil yapicaz açıklama yaparmisiniz adminlerim

3. 6 gün değil , etkinlik 28 ocakta bitiyor . Etkinlik konusunda 14 - 28 ocak arası diyordu .

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bu bir hata mı emin değilim. Malum SPC serisi özel bonuslar sağlayabiliyor, belki bu nedenle bu tarz bir karar verilmiştir.

@militaryship-3 üyemizin dediği gibi etkinlik 28 Ocak tarihine kadar devam edecek.

5. AGABEY

AGABEY User

forumda paylaşılan etkinlik yazısında 5 savaş biletine yazıyor sayın paradoks

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Lütfen seyir defterinizin ekran görüntüsünü ekler misiniz? Yanlışlıkla 3 tane modül takas etmiş olabilir misiniz?

Gerek kalmadı, dediğiniz gibi bir sorun varmış.

Sorunu rapor ettim, mümkün olan en kısa sürede sizlerle bilgi paylaşacağım.

Son düzenlenen: 14 Ocak 2021
  7. AGABEY

AGABEY User

teşekkürler paradoks

8. RAA33

RAA33 User

Usta, 1.6 milyon DP ve kalkanım var lakin kapının son bölümünde boss tek atıyor. Nasıl keseceğiz? Sağlıklı günler dilerim.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Roketleri ve gelen NPC'leri imha ederek Plutusu imha edebilirsiniz.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba, bu durumun bizlere iletilen rehberdeki bir hata olduğu bilgisini aldım. Yani oyun içindeki değerlerin doğru olduğunu belirttiler. İlgili rehberdeki hata düzeltilmiştir. Raporunuz için teşekkür ederim.