Plutus Roketi Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-__ARMAGEDDON__-* tarafından 15 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. x-8'deki plutusu kesebilen var mı? Abi bu nasıl bi boss? Hadi üzerime mayınlar geliyor tamam da npc niye geliyor? Zaten 350k vuruyor. Hiçbir şekilde dayanamıyorum. Nasıl yapıcam ben bu savaş biletindeki plutus görevlerini? İmkansız.

2. xeccex

xeccex User

x1 deki ni dene...

*-__ARMAGEDDON__-* bunu beğendi.
  3. Geri bildirim konusunda yazdığım yazıyı buraya kopyalıyorum :
    Kolay aslında . Yaratıklar çıkmaya başladıklarında , haritadaki mayınlara çarpmamaya dikkat ederek yaratıkları haritanın bir köşesine çekiyorum , ardından hız konfisi + çark ile aktif etmem gereken halkalara doğru ilerliyorum , çoğu zaman ben halkayı aktif edene kadar yetişemiyorlar . Yetişseler dahi insta kalkan + ema yeterince zaman kazandırıyor , bu şekilde biraz uzun sürse de halkaların hepsini aktif edebilmiştim . Benim de tüm o npc'lere ve mayınlara aynı anda göğüs gerecek kadar gücüm yok , ama hızımızı kullanırsak sorun kalmıyor :) Halkaların hepsi aktif olunca mayınlarda imha oluyor , mayınlar olmadığı sürece hem plutus'u hem de geriye kalan npc'leri kaça kaça kesmek zaten çocuk oyuncağı . Gördüğüm kadarı ile saldırı menzilini iyi ayarlarsan Plutus yavaşlatma roketi atamıyor .
    Kısacası mayınlara ve ağır hasar veren roketlere dikkat ettiğin sürece halledebilirsin .​

*-__ARMAGEDDON__-* bunu beğendi.
  4. Senin yöntemi denedim ama yapamadım :D
    Mayınlar zaten görüş alanına geç giriyor dibimde beliriyorlar onlara çarpmamak elde değil
    3 tane halka kapattıktan sonra NPCler ve roketler birbirine giriyor, 350k'lık savaş başlığına tıklamak imkansız oluyor. Enerji transferi de sanki kapıda daha az can dolduruyor.
    Sen büyük savaş başlıklarına o hengamede nasıl odaklandın onu söylememişsin :)

5. Tumuly

Tumuly User

Yaratıklar etrafında toplandığı zaman tekrar bi köşeye çekip halkaları aktif etmeye devam edebilirsin. Aktif ettikten sonra zaten mayınlar haritadan siliniyor

6. Odaklanmıyorum yahu :D Sadece mesafemi koruyorum , dediğim gibi yavaş oldukları için yetişemiyorlar , halkaları tamamen aktifleştirdikten sonra Plutus savaşında da onlara özel olarak odaklanmıyorum , yine mesafeyi koruyarak her şeye saldırıyorum . Sadece Lac Lion adlı NPC'nin menzili bizimkinden uzun , ama enerji transferi + Solace yeteneği gayet yeterli oluyor , zaten Lac Lion pek hasar veremiyor :) Mayınlar görüş alanına geç giriyorlar evet , o yüzden ben de bazılarına çarpıyorum ama beni pek engellemediler .

RAA33 bunu beğendi.
  7. RAA33

RAA33 User

Bro boss yavaşlatma roketi attı tek yedim. toplam 1.7 milyon dp ve kalkan olduğu halde tek yedim bostan. Bossu nasıl kesmeliyiz söyler misin?

8. Plutus saldırı menzili seninki kadar uzun değil , onun saldırı menzilinden uzak durarak kaça kaça saldırdığın sürece yavaşlatamaması gerek . Ben sadece saldırı menziline girdiğimde yavaşlamıştım , menzili koruduğum süre boyunca bir kere bile yavaşlatma roketi atmadı . Dikkatli olmak gerek , yavaşlattığı an gerçekten çok ağır hasar yiyorsun , hasarın sebebi üst üste binen o roketler mi yoksa Plutus'un kendisi mi anlamadım . Plutus'un aniden hızlanarak arkasında hasar alanı bıraktığı bir hareketi var ama sanırım bu hareketi seni yavaşlattıktan sonra kullanıyor . Rastgele kullandığına henüz şahit olmadım .

9. RAA33

RAA33 User

Anladım brom, peki bossu kesmeden önce etrafındaki npc leri kesmemize gerek var mı ? Direk bossu kessek sorun olur mu?

10. Mayından muzdarip olan arkadaşlar, anti mayın denen zımbırtı geldi birleştir bölümüne.( daha önceki etkinliklerden de düştü ) Sizi bir dakika boyunca mayınlardan koruyor.

..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  11. Yanlış hatırlamıyorsam direk Plutus'u kesersen geriye kalan NPC'ler kendiliğinden patlıyordu . Ama onların ödülünü alabildiğini sanmıyorum .

RAA33 bunu beğendi.
  12. Mineral

Mineral User

3 kulhü 1 elham okumadan girmeyin kapıya

13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Aslında 350K vuran Plutus roketlerini tekleyebilirsiniz. Mause DPI 4000 yeterli olacaktır :) .

İyi Forum