Plutus son bölüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DELİBEDRİ* tarafından 21 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mümkünse adminler etkinlik yapmayın tam son bölümde yaratığı kesecem yeniden bağlan geliyor patlıyorum ta en baştan başla şimdi hakkım bitti sağolun çok eğlendim (!)

2. xalezeus

xalezeus User

mayın olmasın

3. arkadaşlar boşverin ya ödülleri kapı kemiksiz 20 k uri kasmamızı sağlıyor ona odaklanın :) en azından baskın yemiyoruz kasılırken :D

4. mayınlı bölümde halkaya alın.dp azalırsa teknoloji kullanın.kuvvetli değilseniz zaten, boşa girmeyin kapıya.zaman ve enerji kaybınız olur.kapı güzel şp veriyo.rütbe için iyi bir kapı.onun haricinde 5m uri çıkacak diye bir kural yok hatırlatırım.bir alfa kapısı kadar aslında.şp si hades veya kappa gibi sanki.

5. 2.03.2019 - 07:37[​IMG]Plutus Müsabakası Tamamlandı.
    22.03.2019 - 07:36[​IMG]5250000 TP kazandın
    22.03.2019 - 07:36[​IMG]540000 Şeref Puanı kazandın
    22.03.2019 - 07:36[​IMG]Elde edilen başarı: Ne kadar büyük olurlarsa...
    22.03.2019 - 07:36[​IMG]Plutus türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.
    22.03.2019 - 07:36[​IMG]
    22.03.2019 - 07:36[​IMG]Warhead türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.

Ne kazandığımı göstermiyor

6. Geminiz az vursa da hızlı ve çok kalkanı olacak. Ben hız konfisinde halka ve elmas ile çok rahat bitirdim son bölümü. Elmas ve enerji transeri ile mayınlar pek önemli olmuyor. Warhead'leri de tutup kesmeniz hatta ilk kalkanlarını çekip sonra kesmeniz gerek. Enerji transferi ile küçükler çok önemli değil. Olduğunuz bölgede sabit kalırsanız mayın sayısı her saniye artar. Hızlıca röle açarak ilerleyin yanınıza gelen warheadleri de kesin.

Canınız azaldığında dikkatlice kaçarak can bile doldurabiliyorsunuz.

7. Teşekkür ederim :) sizede bol şanslar :)

üsluptan bir habersin muhattap olmassan sevinirim :)

8. sıralama neden gözkmüyor .etknlk sıralaması

9. DraydiBoy

DraydiBoy User

tabikide bitirmesem neden burada tavsiye vermeye çalışayım

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
    • Üslup, Tartışma Ortamı Yaratacak Mesaj
    Boş yapıp sinir etme insanları

10. Normal x4+rsb sıkarak sıralamaya oynayamazsınız . x3 çift güç ve sarı taşla son boss'a kadar gelin . Son bossa da gelince artık tam elit bir şekilde girin ve kapıyı bitirin hem gereksiz cephane harcamamış olursunuz kapı 60 dk dan önce bitecektir ve %35 şansınızı denemiş olacaksınız ... Bol şans

11. x3 ile sıralamaya giremezsiniz. Asıl önemi olan kısım boss kısmı değil ilk 3 kısım çünkü sürenin çoğu burada geçiyor ve kapıyı ne kadar geç bitirirseniz alacağınız sıralama puanı da azalıyor. Kapıyı ne kadar hızlı bitirirseniz o kadar puan alırsınız.

12. Zaten sıralama derdi olmayıp 60 dk dan önce bitirmek istiyenlere yönelik cevabımdır bu.

13. Spinaci

Spinaci User

acaba son dalga için aegis mi alsam direkt teknoloji kullanmak yerine, petin kombo tamir modülünü kullanamamak üzdü :/ uzun sürcek ama x3 le takılırız artık (sıralama önemsiz)

_-_MARLON_-_ bunu beğendi.
  14. arkadaşımız haklı.bence 500 k roket atıyor 100 e düşsün diyen arkadaşlar var bunun yerine mayınları azaltma politikası izlememiz lazım 100 k da atsa warhead kesmesi kolay.özelliksiz olarak dayanmak zor.önemli olan kapıyı tamamlamaksa 500 k yerine mayınların fazlalığı sorun.düşüncelerinize saygı duyarım ama bende böyle düşünüyorum.

Spinaci bunu beğendi.
  15. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Ekip arkadaşları ile benim sizler için hazırladığımız kapı videosuna ve genel bilgilendirmeye BURADAN ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim...

16. Tam 60 dakikada bitirdim fakat kutu düşmedi,düşmesi gerekmezmiydi?
    23.03.2019 - 16:30[​IMG]5500000 TP kazandın
    23.03.2019 - 16:30[​IMG]594000 Şeref Puanı kazandın
    23.03.2019 - 16:30[​IMG]Elde edilen başarı: Ne kadar büyük olurlarsa...
    23.03.2019 - 16:30[​IMG]Plutus türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.
    23.03.2019 - 16:30[​IMG]Plutus Müsabakası Tamamlandı.

17. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Tebrik ederim. Kutu düşmüyor, hesabınıza ödül kazanırsanız direk yükleniyor.

İyi forumlar dilerim...

18. Sayaç skoru arazalı galiba hiç bir şey yazmıyor.

19. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Evet, bir sorun var bugün. Gerekli yerlere iletip bilgi aldığımda size buradan yazacağım.

İyi forumlar dilerim...

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.