Plutus sonlanma saati

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ModernKöle tarafından 19 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 20.01.2020 saat tam olarak kaçta sonlanacak etkinlik ?

??????

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ocak 2020
  2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forumda alt alta yazmak flood yapmak yasaktır. Daha öncede defalarca uyarıldınız lütfen forum kurallarına aykırı davranışlarda bulunmayınız.

Plutus Müsabakası bitişi hakkında elimizde bir bilgi yok lakin şuan oyundan sayaca baktığımda sabah resetinden sonra sıfırlanacak gibi duruyor.

İyi forumlar.

3. iki mesajın arasında nerdeyse yarım gün var. flüüd yıpmıyın vır vır vır. kilit. plutus ta ilk 100 puanlarına baktım puanım yüksek ama sıralamda yokum, dedim ki ben etkinliğin ilk günü parası neyse vereyim ödülü almak istiyorum. başlığım kilitlendi. ben biliyordum böyle olacağını benim 15k puanım var 100. nün 10 k nasıl oluyor bu iş ? *** (son lafım forum ekibine değil gereksiz alınganlık göstermeyin.)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2020
  4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Uyarılara rağmen uslubunuzda bi değişiklik olmadığından dolayı hesabınız hakkında gerekli cezai işlem tarafımca uygulanmıştır.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2020
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.