Pokemon

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve pokemonTr6 tarafından 5 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. pokemonTr6

pokemonTr6 User

Merhaba ismim Ahmet 22 yaşındayım. Şuan Çukurova Üniversitesi'nde grafik tasarım bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. İlgi alanlarım arasında militarizm, astronomi (burç vs gibi saçmalıklar değil daha çok evren galaksiler falan), uçma tutkusu, bilgisayar oyunları, dijital çizim ve dahası böyle gidiyor.
    Sıradan bir günümü anlatırsam uyanıp aç karına sigara ve kola içtikten sonra darkorbit oynamak, öğle sonu kahvaltı yapıp tekrar geceye kadar darkorbit gece yemek sabaha kadar tekrar darkorbit sonra uyku. :D
    Darkorbit'e ilk defa 9.sınıfta başlamıştım abim öğretmişti sonra ben ondan daha iyi bir oyuncu oldum. Lise yıllarımda oyun okul hayatımı mahvetmişti. yada öyle demesem mi bilemedim. :D Demek istediğim gece gündüz darkorbit düşünürdüm hesap yapardım hangi haritada kasılsam hangi yaratık uzun vadede daha iyi kar sağlar şu levele ne kadar lazım hasarlar kalkanlar uridium hesapları gece gündüz uyku tutmazdı hala da öyle.
    Oyuna 2008 de başladım yada daha önce hatırlamıyorum. Tr1 serverında 2 ay oynadıktan sonra tr2 serverı açılınca oraya geçtim o zamanlar daha serverda kimse yoktu oyuna yüklü miktarda para atıp direkt full olmuştum sonra düşman kesme görevleri için server da oyuncu sayısının artmasını beklemiştim kimse olmayınca gemi de kesilmiyor. :D
    2 sene tr2 de oynadıktan sonra bir gün kız arkadaşıma şifremi falan vermiştim kutu toplattırıyordum ben oyunda olmayınca onun da hoşuna gidiyordu zaten. Bu da gitmiş başkasına ait çöpleri toplayınca şeref oldu -200 milyon ben de onu düzeltmeye uğraşmadım ve oyunu bıraktım. 1 sene ara ile tekrar başladım ve 4 ay sonra yine bıraktım. Burdan da kim olursa olsun oyun bilgilerinizi kimseye vermeyin bunu öğrenmiş olduk.
    Tekrar geçen sene şubat ayında oyuna başladım şuan TR6 oyuncusuyum ve tek amacım jackpot arenaya katlıp ödülü almak bunun için sürekli gece gündüz kasılıyorum cubi kutu falan. Elime para geçtikçe uri çekiyorum. Bu arada hobilerim arasında herkül kampanyasında 3 5 mil uri çekmek var. :D herküllerimin 1 tanesini kappadan aldım tam 21 kappa 1 herkül. o yüzden ben de kalanları herkül kampanyasında uri çekerek fulledim.
    Oyuna ilk başladığım zamanlar acaba 2015 yılında darkorbit nasıl olur neler gelir belki de 3 boyutlu olur bilgisayara indirip oynarız belki de 2015 de darkorbit kalmaz artık diye düşünürdüm hep. Şimdi 2015 olmuş yaşlandık gördük neler değişti. Umarım oyun hep kalır. Forumda ilk yazım nelere dikkat edilir falan bilmiyorum henüz eksiğim yanlışım varsa mazur görün. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.

2. Ahmet foruma hoş geldin. ωιєνιєℓєSтєяηєGιвтEѕ benim artık buradanda yazarım sana ( kurtuluş yok :p ). İyi forumlar :D Hobilerin çok ilgimi çekti acaba arkadaşlara vip çekmekte var mı o hobilerde? :rolleyes:

3. pokemonTr6

pokemonTr6 User

Para suyunu çekti. :D jpa yı kazanırsam 1 yıllık vip katlayıcı indirim alacam sana söz. :D nickini okumaya uğraşmıyorum gözüme universalstranger diye görünüyo hep öyle okuyorum o yüzden.

4. Heh ben cevabımı aldım :) Canın sağolsun laf olsun diye yazıyorum :p Bizim sunucuda vip istemediğim admin ya da oyuncu kalmamıştır :D

5. Rehber

Rehber Guest

Foruma hoşgeldiniz,hoş vakit geçirmeniz dileğiyle,derslerinizde de başarılar dilerim.

6. Hoşgeldinlz foruma hayatınızda ve okulunuzda basarılar dilerim ve forumda iyi sohbetler.
    2 ortak yonumuz var biri jackpot digeride sabah ac karna sigara ama ben yanında gazoz tercih ediyorum kolayı pek sevmiyorum :)

7. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve iyi zaman geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.

8. Merhabalar;

Foruma hoş geldiniz,iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.:)

İyi forumlar.

9. Ooo vipmi alirim 1 yıllık :) :) :) *-*
    hoşgeldin tekrardan TR1 den selamlar :)

10. hangi haritada kasılsam hangisi daha çok kaar sağlar bak buralara güldüm bunları düşünen bi ben değilimişim :D

senin kadar olmasada bende düşünürüm..

bu arada bende sabah kalkar kalkmaz genellikle ilk işim böyle sert bir kahve içmek oluyor anca kendime geliyorum :D

bu arada gemi özelliklerini söylermisin ? kaç lf4 var havoclar fullmü merak ettim tabi söylemeyedebilirsin yazını çok samimi bulduğum için soruyorum bunları

11. pokemonTr6

pokemonTr6 User

tek eksiğim 3 lf4 ve lf4 lerimin hepsi geliştirilecek. 7-10 lvl arası şuan.