Port Atlamıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ara ara hala ben de yapmakta. Özellikle yine 4-5 ile 1-5e geçen portta yaşıyorum bunu. Bugün de bedavadan uber sibelona yem olduk :(

Prophecy bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Arkadaşlar gerçekten belki de inanmıyor olabilirsiniz fakat Yandex , Mozilla ve Maxthon tarayıcıları ile bir çok deneme yaptım. Hem 2D olarak yaptım hem de 3D geçerek denedim.

Portal atlamalarında hiç bir sıkıntı yaşamadım.

İyi forumlar.

3. kıyamet mod bu porttan atlama ma sorunu var arada banada oluyor çıkış yap diyorum çıkış mümkün değil diyor porttan atlamaya çalışıyom atlamıyor sonra oyunu kapatım 5 yada 10 dakıka sonra girdimi düzeliyor bu sorun çoğu kişide var klandaki kişilerdede aynısı oluyor sorun tarayıcı virüs programı vs şeyler değil oyunda gercekten bi sorun var

4. portlardan atlanmıyor haritaya atlamak için uzun atlama yada x-1 atlama cpu kullandım..

5. Eyyüp47

Eyyüp47 User

ya dOstum yanlis anlamada biz yalanmi sOluyOruz?? i7 islemci kullaniOrum...8gb ram var.4 gb nvidia ekran karti var...fiber internet var...virüs programini felan etkisiz hale getirdim...herseyi denedim.butun tarayicilari denedim.herseyi en basdan guncelledim...biz sanki buraya yalan yanlis yaziyormusuz gibi davranma...iyi oyunlar diOsunda oynayamadigimiz icin yaziyoruz buraya...umarim bu sefer anlarsin...ben bu sOrunu hep ayni portalda yasiorum...2-5 2-6 portalinda...ve bu sorunu yasadigim zaman cikis butonuna tikladigimda sanki herhangi bir galaksi kapisindaymisim gibi cikis mumkun degil diOr.portaldaki unlem isareti tiklamiOr diOrum sana...cikis yapmak mumkun degil diOr.daha sana nasil anlatayim.2d ve 3d bu sOrunu yasiOrum...yapabilecegin bisey olmayabilir bunu anlarim.ama sOrun yOkmus gibi davranip iyi oyunlar demen beni harbiden sinir ediOr...artik bu sOrunla kim ilgilenir bilmiOrum...ama sOrun yOk demeyin.varki yaziyOruz.ben yazma meraklisida degilimki durduk yere buraya yazayim...iyi bak kendine.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  6. Prophecy

Prophecy User

Arkadaşlar kanıt olarak video bölümüne birisi video atsın bence

7. evet şuan yine 3/6da kaldım porttan atlamıyor çıkış mümkün değil diyor bi çözüm bulunmadımı bu soruna ???

8. bu olay sürekli sürekli olan bir olay değil zaten ara ara rastlıyorum ben.
    ancak .uzayx. arkadaşın dediği gibi bir videoya alırsam, atacağım buraya ama bu sefer de şu bahanenin sunulmasından korkuyorum.
    " Sayın ALUCARD, ayrı bir program çalıştırdığınız için, şu an oyun hata vermekte. Bakınız bu hatayı, 1-3e atlarken vermemekte, demekki o program 1-3te oyunu kasmamakta." gibilerinden bir cevap alacağım sanırım.
    Neyse, yakalarsam böyle bir görüntü, atarım sizlere.

Prophecy bunu beğendi.
  9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Portaldan atlayamama sorunu genel bir sorun mu değilmi bilemiyoruz. Bu sorunu hiç yaşamamış arkadaşlar var. Belkide tarayıcılardan veya başka bi programdan kaynaklanıyor olabilir.Yinede çözümü bilmiyoruz şu anlık. Sizlerin dediği gibi oyundan kaynaklana bir sorunda olabilir eğer öyleyse yetkililer düzeltmek için uraşıyorlardır.Farkındasınız oyun değişime uğradı bazı özellikler değişti.Lütfen sabırla bekleyelim en kısa sürede çözüme kavuşuruz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.