Port harita atlarken saldırı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **©P-D∂lto№** tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir konuda bilgi almak istiyorum harita atlama portunda saldırıya korumalı bölgede rakibime nasıl saldırırım.. porttan atladığı anda..

2. ahmettyran

ahmettyran Guest

Önce onu ekle sonra yardım etmesini söyle ve onu arkadan hançerle :D

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

peti koruma modunda ise de saldiri olabiliyor.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Saldırmak istediğiniz kişiye korumalı bölge ise saldıramazsınız ama korumalı bölge değil ise mouse ile üzerine tıklayınız ve saldırı aktif etme tuşuna (ctrl) basınız ve saldırıyı gerçekleştirmiş olursunuz.

Keyifli Forumlar

5. yahu porttan 20 kere atladım her atlamamda adam bana saldırabildi. petim aktif bile değildi. ateş tuşuna bir kerebile basmadım. nasıl oluyor acaba. bunun bir hile poragramı felan mı var acaba.. ben portta atlayan birine bana saldırmadan ate açamıyorum.. her atlamamda benim daha ekranım yüklenmeden adam atlayıp ateş etmeye devam ediyordu.

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Şirketinizi ve hangi haritada bu sorunu yaşadığınızı söyler misiniz?

Keyifli Forumlar

7. Tr2 Vru şirketim.. 1-4, 1-3 atlama portu

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

1-4 sağ alt port ve 1-3 sağ üst portu haricinde korumanız yoktur. Sonuçta düşman haritasında baskında olmuş oluyorsunuz.

Keyifli Forumlar

9. yalnız 1-4 sağ alt porttada aynı durumun olduğunu hatırlıyorum sanırım.. ama deneyeceğim sağolun.

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.