Bug / Oyun hatasi Port Hataları ( GENEL )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••★SΞŁŦłΞТЯ★•• tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar porttan atlıyorum , atladığım harita yüklenene kadar gemi kendi kendine haritanın ortasına gitmiş oluyo veya kendi kendine başka biyere hareketleniyor. Porttan atlıyorum yüklenene kadar düşman kesmiş oluyor beni . Şöyle bir sorunum daha var normal oyundayken kimse saldırmadığı halde etrafımda hiç NPC yok iken durduk yere hasar yiyorum , ayriyetten kamikaze atarken bir saat bekliyor atmıyor koruma modu gibi normal sıktığıma sıkıyor patlamıyor bir türlü.
    İnternet hızım : 24 Mbps'dir.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Öncelikle şunları yaptıkdan sonra deneme yapınız. Sorunlar halen devam edecekmi görelim.

Standar flash player güncelliğini kontrol edin. Sonrasında tarayıcı önbelleğini temizleyin bundan dolayı haritanın ortalarına gidiyor olabilirsiniz. Eğer oynadığınız tarayıcıda sonuç alamadıysanız farklı tarayıcı deneyin. Ben size maxthon öneriyorum. Diğer kullanan oyuncularda memnun.

Durduk yere hasar yemenizde lagdan dolayı olabilir. BURADA lag ile ilgili bilgileri bulabilrisiniz.

Kamikaze içinde sabit bir şekilde durduktan sonra atınız. Atıcağınız rakipde sabit olmalı bu şekilde ben sorun yaşamıyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.