Portal 15 Saniye Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve omer.hatay2 tarafından 6 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bir portaldan atlayınca, başka bir portaldan atlamaya çalışınca "oyuna giridikten 15 saniye sonra atlayış yapabilirsiniz" diyor. Alın size yeni hata. Lütfen merkez ekibe bildirinde 1 yıl sonra çözsünler.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz sorun raporlara eklenmiştir. Sorununuzun çözülmesi adına aşağıda belirtilen çözüm yöntemlerini deneyiniz.
    DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

İyi Forumlar.

3. ben bir şeyi çok merak ediyorum oyunda oyuncuların lehine hatalar olduğu zaman hemen yok şu hata vardı düzeltildi yok şöyle idi şöyle oldu hemen anında düzeltiliyorda oyuncuların aleyhine olan hatalar neden yıllardır devam ediyor düzeltilenlerde 2 gün sonra tekrar nüks ediyor.aklıma gelen bi kaçını yazayım mesela.
    1- portal sorunu atlayamama yada çok geç atlama atlayınca kendini haritanın ortasında bulma f5 atınca oyuna yeni bağlanınca 15 saniye sonra atlayabilirsin vs.
    2-arkadaş listesini açtığımızda herdefasında yerine gidip tekrar gelmesi gidip gidip tekrar gelmesi vs.
    3-ekipmanı dizerken irislerin 4 tanesine malzemeyi yerleştirince sayfayı aşağı kaydırdığında diğer 4 irise dizmek için neden pete yada gemiye tıklayıp tekrar irislere tıklamak gerekiyor hadi bu sorun oto konfi kaydetme ile bir nebze çözüldü idare edilebilir.
    4-ön sayfa ile arka sayfa arasındaki iletişim kopukluğu yapılan işlemlerin anında ekranda görünmemesi çıkış alıp arka sayfaya döndüğünüzde çıkış işleminin vip olmayanlar için 20 saniye yerine 30 saniyeye uzaması ön sayfadan arka sayfaya döndüğünüzde 30 saniye sonra oyundan köpma hatası vs.
    5-ana slot çubuğunun altındaki tiki tıklayıp ekstralar ikincil slotunu açtığınızda ve açık tuttuğunuz süre zarfında kısa yol tuşlarının tepkime süresinin gecikmesi aynı zamanda mauseyle tıklamak istediğinizdeki gecikme ve hatta tıklanmama zorladığınızda o slotta bulunana malzemenin yerinden çıkıp gitmesine varan sıkıntılar vs bunlar ilk etapta aklıma gelenler ve ardı arkası gelmeyen yüzlercesi evet 100 lercesi neden sorunlar bitmiyor..
    bunlarıda raporlarmısınız özellikle madde halinde olanlar değilde giriş olarak yazdıklarım lütfen aynı bu şekilde raporlarmısınız.

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR ve zalim bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz sorunlar raporlarımıza dahildir. İşlem yetkisi Merkez Ekibin elindedir. Yazılımsal müdahale yetkimiz bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.

5. Reis valla hataları okuyunca hepsini istisnasız günde defalarca yaşadığım aklıma geldi ve ben bunu bana özel gibi düşünüyordum. Eline sağlık aga aşırı güzel yazmışsın

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.