Portal Atlama Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve can123can tarafından 1 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. can123can

can123can User

Adminlerim portan atlarken gemi bosaltiliyo sanki bide yaratiklara tiklarkan 2 sn gibi bi sure gectikten sonra yaratigi tutuyosunuz kapi donecez kapilar gozukmuyo birlestir yok deadly batletary sorunundan arkadaslar bahsetmis zaten pvp uver haritasi batletary dolu biz gunceleme falan istemiyoruz su oyunu duzeltsinler sekili sukullu droit tasarimida istemiyorum bide arada wrong server hatası veriyo

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

İlgili sorunlar merkez ekibe raporlanmış olup, en kısa sürede çözümü için çalışmalar başlatılmıştır.

İyi forumlar.

3. hatalar olur elbet ama o kadar abarttınız kı oyun hatalarını oyunu bırakan klan arkadaslarım oldu

4. adamlar haklı başka oyunlarda oynuyoruz orda bi sorun oldumu taş çatlasa 2 güne çözülüyo burda en son lag olaylarında 2 ay süründük bazen ben kendimi anlamıyorum nie bu oyunu oynuyorum diyede işte oynuyoz napalım

5. Sizde kapıdan atlayınca hız ve kalkan jeneratör beslemeleri kayboluyor mu ? Örneğin hız jeneratörüne 20 dakikalık promerium beslemesi yapıp kapıdan atlayınca zenginleştirme bölümünde hala 20 dakika olarak gözüküyor , ancak geminin hızı beslemesiz haline dönüyor . Sadece bende mi oluyor merak ettim :)

6. Viraaa

Viraaa User

yok dostum bizdede oyle yanliz degilsin:)

militaryship-3 bunu beğendi.
  7. mark9x

mark9x User

kardeşim herşeyi geçtim porttan 15 snyede atlamasınıda ama seprom birleştiremiyoruz ya ayıptır

8. smoonrise

smoonrise User

Hem portal atlama sorunu hemde hız besleme sorunu için biri video çekip atsa supporta çok iyi olur daha hızlı çözülür . test server bende de portal sorunu olmuştu patlayınca hemen atlamıyor portal f5 çekince ve hatta normal çıkış alıp geri giriş yapınca atlamıyordy 15 sn beklem çıkıyordu düşman haritasında kesilseniz ve arka haritaya geçmek isteseniz patlıyorsunuz direk 15 sn atlamıyor ama normal hesabımda olmadı bu sorun varsa video çeken yada bu sorunlar ile alakalı video gören olursa supporta link versin incelesinler , yoksa 1 ay sürer çerez silmek , flashplayer yenilemek v.s ile har dosyası ilede son bulur bu sorunlar yine .

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz sorun ile alakalı gerekli raporlamalar yapılmıştır. Merkez Ekip çalışmalarına devam etmektedir.

İyi Forumlar.