Portal Sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 2 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dostlar, ne zaman birinden pvp de kaçsam veya herhangi biyerde portaldan atlamaya basınca elbet 1 kere sıkıyor nerede olursa olsun menzil olmasa bile bi tane sıkıyor.
    Neden böyle? Portaldan atlarken hız falan mı azalıyor?

2. Bu olayı bende yaşıyorum çok sinir bozucu bir durum.Ama bunun sebebinin portaldan atlarken gemi milim saniye kadar duraksıyor bu sıradada arkadaki gemi bize son bir vuruş atıyor olabileceğini düşündüm.Laurë Fëfalas ;)

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Portaldan atladıktan sorna hareket etmenizin anlamı yok çünkü portalda sabit kalırsınız.Bu yüzden gidiyomuş gibi gözüksenizde internetin sizi yanıltmasıdır.

İyi forumlar

4. Modum öyle diyorsunuzda 1 kere sıkıp bırakıyor öyle olsa devamlı sıkmaya devam eder.Sonra tekrar portaldan atlamdan önceki menzile geri dönüyor.

5. Kanka chat yok konuşamıyoz da ben LF-4 leri fulledim XD

6. Hayırlı Uğurlu Olsun sonunda fulledin :D benimde son 2 tane 80 kutuda çıkarmı ? :D:D

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lazer menzili olarak en uzun menzil sab lazerindedir ve pete ateş ettirerek sizlerin porttan atlamasını engellemektedir.

İyi Forumlar

8. Nasıl yani lazerlerin menzilleri farklımı öyleyse menzil sıralamasını söyleyebilir misiniz ?

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

En uzun menzil sab mermisinde arkasına rsb ve diğer lazerler gelmektedir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.