portal sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TearsFears] tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam kolay gelsin
    portaldan atladıkatan sonra 1 dk kadar bir donma oluyo ve o sırada kesen kesiyoo bunun en yakın zamanda düzeltilmesini istiyoum teşekkürler

2. Merhaba ,

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ? Ayrıca flash player güncel mi ? Eğer farklı tarayıcılar ile denemediyseniz belli bir süre kullanıp kontrol ediniz. İyi sonuç aldığınız tarayıcıyı kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Baertou

Baertou User

Evet portallarda sıkıntı var normalde 0 kasma fps çok yüksek portaldan atlayınca oluyor bununla ilgili olarak oyuna client çıkarsa çok etkili olucaktır şuanlık adminin söylediği gibi farklı tarayıcılarda dene hangisi iyiyse tavsiyem chrome çokta iyi değilde mozilla diğerlerine göre iyi.

4. Merhaba ,

Basit bir şey gibi geliyor olabilir fakat gerçekten tarayıcıdan tarayıcıya değişiyor. Eskiden Chrome kullanıyordum fakat şahsen çok sıkıntı yaşamaya başlayınca Yandex kullanmaya başladım. Bazen de Maxthon kullanıyorum genel olarak sorun yaşamıyorum.

İyi forumlar.

5. portallara bi çözüm bulun atlıyorum taaa haritanıon ortasına atıyor sonra keseen kesiyo irislerimi bu yüzden kaybedersem ne olucak laga luga yapıcaksınız vermiyceksiniz geri doğru düzgün bi oyun için çözüm bulun !!

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sorunla ilgili sıkıntının oyunculardan kaynaklandığını düşünüyoruz. Ortada genel bir sorun yok. Daha sade oyunu iyileştirebilecek bir tarayıcı kullanın. Sizden gelicek bildirilere göre çoğunlukta bu sorun varsa yetkililere iletiriz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.