Portal

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_►z™ImmoЯTaL™__▼~Я₮ tarafından 16 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir düşmandan kaçarken portaldan atladım 1-7 den 1-8 e atladım ve mapa baktığımda haritanın ortasındaki canavarları gördüğümü farkettim oyunu kapatıp açtım ve düşman beni kesti bu 1 değil 2 değil 3 değil 4.5.6 deil en az 30 kez böyle oldu yeter artık diyorum kuponları çöpten toplamıyorum ben 5-6 kezde skylab almışken öyle oldu paranın yarısı gitti adama irisleri daha yeni tamir etttirdim hep patlıyorum bu hata yüzünden

Bugün pet alacağım 43.500 uri var ve oyuna girmek dahi istemiyorum şu hata yüzünden artık yeter

2. Drowhake

Drowhake User

Aynen ya !

Kaç kez geldi bu başıma , şimdi söylesek yetkililer :

''Fileş süğrümünü güncelle sısla ,Ağnti vayrüs programlarını qabat ''

Derler ama öyle olmuyor , araştırdım bir türlü bulamadım ne olduğunu adam yararlanıyor kaçtığım halde diğer mapta hatadan dolayı kesiyor beni ...

Genelde yolumu P.E.T le bulabiliyorum.

İyi forumlar.

3. Merhaba ;

Sorununuz teknik ekibe bildirilecektir. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Drowhake bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.