Destek Portaldan atlama süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 12 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,

Oyuna 10-11 gün önce basladım elimden geldigince hem oyunu çözmeye hemde gemimi fullemeye çalışıyorum. Bu süreç içerisinde 150 bin uridyumum 12 lf3 üm goliaht gemim 4 iris full hız ve 1 elit kalkanım var. Oyundaki en büyük problem ve acil çözülmesi gereken konulardan birisi portal atlama süresinin aşırı gereksiz uzun olması ayrıca portal çemberinin içerisinde olduğumuz halde atlama kapısının yanında degilsin hatası vermeside cabası. Burdan şunu söylemek isterim ki oyunda 160 bin vuran gemiler varken benım gibi yenı başlayan oyuncular cok büyük zorluklar yaşamakta. Portal sürelerinin ACİL olarak kısaltılması lazım... Düşmandan kaçabilsek bile portal atlama süresi 3 -4 saniye iken hiç sansımız yok. Adil olduğunu düşünmüyorum . Bilgilerinize.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzuna açılan konulara anket ekleme zorunluğu mevcuttur, bu nedenle konunuz kilitlenip arşive kaldırılmıştır. Lütfen buradaki bölüm kurallarına uygun olarak tekrar konu ve anket açınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.