Portaldan Atlamıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adeniza tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adeniza

adeniza User

Üç gündür portaldan atlama sorunu vardı ama bugün bu had safhaya ulaştı. Üç farklı tarayıcıdan da denedim sorun aynı. Haritalar arası geçişi atlama cpu ile yapmak zorunda kaldım. Şimdi de oyunun ana sayfaya giriyorum ama harita açılmıyor. Çerezlerin temizlenmesi ve flashplayer ile ilgili gerekli temizlik ve güncellemelerin yapıldığını da belirtmek isterim. Ayrıca bu konuda sıkıntı yaşayan bir çok oyuncunun da olduğunu bilmenizi isterim. Konunun kısa sürede çözüleceği ümidimle, kolaylıklar dilerim.

»яєνєηgєƒuℓ« bunu beğendi.
  2. mahir_527

mahir_527 User

evet aynı sorunu bende yaşıyorum 2 saat önce 1-3 ten 2-3 e atladım (portaldan) bağlantı koptu dedi.dediğim gibi yaklaşık 2 saattir uğraşıyorum yine aynı şey oyuna giremiyorum oyun açılıyo harita ve gemim geliyo 1 saniye sonra bağlantı koptu diyo çerezleri felanda temizledim yine aynı...

3. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu teknik ekibe incelenmesi için iletilecektir.

İyi forumlar...

»яєνєηgєƒuℓ« bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.