Portaldan atlarken gelen lazer.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 26 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar. Bayadır bunu yaşıyorum ve bunu bi sormak istedim. 4-4, 4-1, 4-2, 4-3 haritaların herhangi birinden diyelim ki adam bizi yakaladı. bize sıkmaya başlıyor. Lighting vega kullanıyorum. Karşımdaki adam Tp özelliği veren goliath kullanıyor. Haritanın ortasında beni yakaladı. Ben en alt porta kaçmaya başlıyorum. yavaşlatıcı atıyorum, üstüne vega nın özelliğini basıyorum ve adamdan baya bi uzaklaşıyorum. mini haritadan ölcücek olursak eğer 1.5 veya 2 cm fark var aramızda. portala geliyorum ve J tuşuna basıp ışınlanıyorum ama o ara durmuyorum yine ileri gitmeye devam ediyorum. ve tam atlıycakken adamın lazeri bi an bana vurmaya başlıyor ve ben atlayamıyorum. Bu her zaman olan bir şey pvp haritasında hiç b ir şekilde kaçamıyorum fakat bugün baskın yaparken aynısı belki bendede olur en az 10 kere denedim olmadı. Adamda oto işaretleme var desek, 4 aydır pvp de olan herkesdemi oto işaretleme var ama kim olursa olsun hiç bi şekilde kaçamadım o lazer her zaman benim arkamdan gelip atlamamı engelledi.

2. .üYe.

.üYe. User

Orada olan tahminimce şu. Sen atlayıp aynı zamanda ilerlerken geminin atlamayı gerçekleştirdiği an yerinde durduğunu ve adamın bu şekilde ateşine maruz kaldığını düşünüyorum. Ben de Pusat aldım, çark aldım ama boşş kaçamıyorum. Kesinlikle bu durumu ben de yaşıyorum ve kaçamıyorum sinir bozucu. Ya da dediğin gibi de olabilir bilemiyorum.

3. Aliens

Aliens User

Olay şudur: Atlama etkinleştirildiği andan çok kısa süre sonra gemi hareketi durdurur (Siz gittiğini görürsünüz ama aslında sabit kalır) ve bu şekilde yetişir. Aslında bu sadece PvP'lerde olmuyor. Ama PvP'lerde kaçmak bu şekilde mümkün olmadığı için size sadece oradaymış gibi gelir. Aynı durum Insta Kalkan için de geçerli. Siz basarsınız ama daha efekti bitmeden patlarsınız. Bunun sebebi rakibin son vuruşunda aslında DP bitmiştir ama yapılacak bir aktivite durumu günceller. Yani normalde siz Insta atmadan önce ölmek üzereydiniz ve Insta etkisini daha gösteremeden çoktan DP biter ve imha olursunuz. Oyunda bazı çok hassas içeriklerde bu durumlar var ne yazık ki.

4. Buna benzer bir durumda normal haritalarda oluyor, az canım varken atlıyorum, portalın diğer tarafına geçmeme rağmen patlıyorum, bazen diğer tarafta son roketin geldiğini dahi görüyorum, muhtemelen bu durum aradaki bağlantı farkı ile alakalı fakat gerçekten sinir bozucu bir durum.

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sevgili @Aliens e cevabından dolayı teşekkür ediyorum.
    Portaldan atlamadan önce geminiz aslında hareket etmez bu sebeple düşman sizi yakalayabilir.

Bu gibi durumlarda portalın biraz ilerisinden atlamaya çalışın düşman tarafından yakalanmayacaksınız.

İyi forumlar.

6. Peki bu arkadaş neden kovaladıklarını portalda yakalayamamış. Adamların gemisi durmuyor mu?

7. oben

oben User

bu şekil olduğunda tavsiyem sürekli mini haritayı kullan portun üstüne geldiğinde mini haritadan gitmeye devam ederken port üstüne geldiğinde atlama tuşuna bas büyük haritaya tıklama ve hızını kesme..

8. Kardeş sağlam program kullanıyor. Başka açıklaması yok.

9. Gayet de atladıktan sonra gemiler hareket etmeye devam ediyor durmuyor kaç defa kaçırdım öyle elimden durması söz konusu değil.

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Atladıktan sonra değil atlamadan önce yazdım tekrar okuyunuz.

İyi forumlar.

11. Atlamadan önce bütün gemiler hareket ediyor benim dedigim j tuşuna bastıktan sonra diğer haritaya geçerkenki aralık.Aynı şeyi yazdığınızı düşünüyorum.Aynı şeyden bahsediyoruz yani.
    Demek istediğim o aralıkta kimi zaman sıkıyor kimi zaman kaçıyorlar ama sebebi belli değil üstte yazıldığı gibi mini haritadan işaretlenirse durmuyor galiba.

VALEYARD bunu beğendi.
  12. Basit bir şekilde çözümü var. Oyunu mini haritadan oynayın portalın ilerisine tıklayın ve portala geldiğinizde J'ye bastıktan sonra da mini haritada portalın ilerisine tıklamaya devam edin. Arkadaşın dediği gibi atlama esnasında gemi duruyor fakat siz atlamaya bastıktan sonra tekrar tıklarsanız gemi arka planda tekrar hareket edecektir.

Manitu bunu beğendi.
  13. O dediğin maksimum uzaklaşmadan sonra ema atman gerekir %100 kaçman için

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.