Destek Portaldan Geç Atlama. 3D Portal Lagı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ tarafından 4 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cubi kesiyorum örneğin birisi kamu bozuyor ve rakibe buzu atıyorum arkamda kalıyor ema atmıyor gördüm. Mayını ma da basıyor ve portal dan atlıyorum ve kaçmaya devam ediyorum bir bakıyorum arkamda bana sıkıyor kendisi gözükmüyor bile. Bu bende yaşanan bir durum değil sadece bildiğiniz üzere 3d oynarken portal dan geç atlanıyor! Çoğu kişide 2d oynuyor bu nedenle. İnteretim üst düzey bir hızda, bilgisayarımda da üst düzey. Zaten sadece benim yaşadığım durum değil. 3D devrim niteliğinde bir yenilik oldu ve hep 3d oynuyorum 2d nin yüzüne bakamam :D Ama şu portal sorunu cidden çok büyük bir problem.

Bu konu üzerinde çalışma var mı ?
    Bu sadece TR sunucularında mı yaşanıyor ? (test etmedim başka sunucularda)

Ufak bir not bu konuyu forumda önceden görmüştüm bir yetkili 3d de portal sorununu kabul etmişti. 2d oynarsanız daha çok verim alırsınız demişti.

Ek olarak unutmadan... Örneğin buzu attığımız ve mayını mıza basan bir adam aramızda husumet yoksa peşimizden kovalamaz bunu rakiplerimizde soruyoruz onlarda bize niye kovala mıyım portal dan atlayınca zaten zaman kaybedeceksin belki 3d oynuyorsun diyorlar. Durumun net kanıtlarından biriside budur. Çünkü normal şartlar arada fark varsa kovalamaz birisi teknik açıdan yakalaması mümkün değildir. Ama portal sorunu bilindiğinden bende dahil kovalıyorum. Adam benden önde benden önce atlıyor arkasından atlıyorum gemisi duruyor yerine o ise kendi erkanın gemiyi götürüyor ama lag işte.

2. Merhaba,

Bu konuda support ile iletişime geçip inceleme yapılmasını isteyebilirsiniz.

İyi forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Nisan 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.