Öneri Portal'dan Geçerken Donma Sorunu Yaşayanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Baertou tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Baertou

Baertou User

Öncelikle tüm darkorbit oyuncularını selamlıyorum :)

Bu sorun çoğunuzda vardır bilgisayarım çok iyi olmasına rağmen azcık bendede oluyor bunun çözümü ise

1=Grafik Ayarlarını Düşürün [ Ben normalde en yüksekte hiç kasmadan oynayabiliyorum ama portaldan atlayınca kasıyor bunu yapınca kasması sona eriyor ]
    2=İyi bir tarayıcı kullanın [ Mozilla , Chrome v.b Ben chrome kullanıyorum önceden mozilla daha iyiydi şimdi chrome fark attı :) ]
    3=Darkorbit tarayıcı oyunu olsada ekran kartsız bir bilgisayarda kasar buda kötüde olsa bir ekran kartınız olmalı yoksa gidin 100 - 150 TL ye çok iyi kartlar var sizi 2 yıl idare edicek düzeyde.
    4=Aslında bu şuanda işe yaramıyor yaparlarsa çok işe yarayacak oyuna client yapmak tarayıcılara muhtaç olmayıp darkorbiti indiripte girmek performansa çok etki edicektir bununla ilgilide bir konum var desteklerseniz belki yapabilirler.

2. Aynı sorun bazen bendede oluyor ama iki soruya cevabım olcak.
    2.Tarayıcı performansı Pcden Pcye değişiyo.
    4.Darkorbit indirmeli olacak zaten.

3. Baertou

Baertou User

Tarayıcı performansı değişkendir fakat kalite söz konusu :) Ama tarayıcıda RAM > İŞLEMCİ > İNTERNET HIZI önemlidir
    Darkorbit indirmeli derken çok büyük bir oyun olarak değil örneğin 10 mb bir dosya oyuna tarayıcı yerine ordan giriş yapalım :)
    yorumunuz için teşekkür ederim :)

4. Merhaba ,

İlk olarak basit gibi gelebilir fakat tarayıcıya göre de değişebiliyor. Eğer Yandex yada Maxthon kullanmadıysanız bir süre Yandex ile deneyin daha sonra bir süre Maxthon ile deneyin. Hangisi ile daha iyi verim alırsanız onu kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Şu donma sorunu genel oyuna gelen gucellemelerden dolayı...

6. Merhaba ,

Hangi tarayıcı ile oynuyorsunuz ?

Ayrıca konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

7. Maxthon baska tarayicilardanda aynı sonuç oluyor. 2d de özellikle olmakta önceden boyle bisi yoktu.

Cerezler onbellek ve dns gecmisi temizleniyor internetim fiber hat teledunya 20 mbs.

Driverler guncel

Arkada kastiran uygulama yok.

Flash guncel...

Sistemim Allaha sukur oyunu kaldiriyor. Flash player ayarida yapiyoruz.

Onuda gectim ping yapmasin diye cmd komut dizininden komut yaziyorum.

8. Merhaba ,

Yaptığım kontrollerde her hangi bir sıkıntı gözükmüyor. Şu anda net bir şey söylemek zor fakat bölgesel bir sıkıntı olabilir. Yada bağlantınızda DNS ayarı aktif edip kullanıyorsanız kullandığınız DNS'den kaynaklı bir durum olabilir.

İyi forumlar.

9. Modemde ki normal dns her şey otomatik ben mudahile etmiyorum.

Fiber ağdayım.

10. Merhaba ,

Bir yerde sıkıntıya neden olan ufakta olsa gözden kaçan bir detay vardır diye tahmin ediyorum. Çünkü denemelerimde o kadar çok göze çarpan bir sıkıntı gözükmüyor.

İyi forumlar.

11. Ben chrome da oynuyordum performanstan hiç memnun değildim. şu an opera kullanıyorum ve beğendim :D

12. Hocam oyunda genel bir sıkıntı var bundan 1 ay öncede 1-9 arasında ve f1-f9 tuslari arasinda ki cephaneler yetenekleri klavyeye bastigimda bazen gormuyordu.

Klavyemde sıkıntı yok anlık olarak makina tuşları çalıştırmakta yani görüyor fakat oyunda problem olduğuna eminim. Oyun bazen gormuyor tusları.

13. Merhaba ,

1-9 ve f1-f9 arası tuşlar bazı oyuncular henüz net olarak nedenleri belli olmasa da sıfırlanıyor. Bu durumu gerekli yere ilettik.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.