Bug / Oyun hatasi Porttan atlıyorum mayınlar patlıyor can yerlerde !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Biraz önce 2-3 2-4 portunda savaştayım arkadaş sürekli portaldan atlıyor (eicliyim) Ben buna ne zaman sıksam arkamdan mayın patladı ki portalın tam içindeyim adam atlaya atlaya mayınları patlata patlata 30bin can bıraktı bende saldım gitsin diye.. Böyle bir şey mümkün mü ? Portalda mayın koymak yasak diye bilirdim ?

Edit : 2-4deyim saldırıya korunmalı bölgede candan 194bin girdi neler oluyor ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak bağlantı ile ilgili bir probleminiz var.

Siz geminizi portalda görsenizde geminiz oyun işlemcisinde farklı bir yerde kalıyor.Buda sizi yanıltıyor.

Bunun nedenlerinin en başında internetiniziz yavaş olması geliyor.Bende internet hızım düştüğünde bu tür sorunlarla patlıyorum vs.

İyi forumlar

3. ahmettyran

ahmettyran Guest

Zaten farklı yerde görünsem anlarım ben
    1.Atladığım gibi üst tarafta saldırıya korunmalı bölge yazmaz.
    2.Porttaki adama saldırdığımda sıkamam menzil dışı yazar. aslında anlamadığım şey 194bin yemesi. normal bi mayın %20 yese candan 194bin gitmezdi.

4. Merhaba ,

Eğer düşman şirket haritasındaki portal ise bağlantı v.b. sebeplerle size görüntü geç geliyor olabilir. Bu nedenle karşıya geçtiğinizi siz görene kadar karşıdakiler sizi görebilir. Genel bir sorun bildirilmediği için PC , İnternet , Tarayıcı , Flash Player v.b. seçenekler aklıma geliyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.