Öneri PP HARİTALARINDA OTAMATIK TOPLAYICI KAPATILSIN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ИΞ[ƒГ]ΞŤ• tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Bunu bana sen mi söylüyorsun? Ne kadar zorlandım haberin var mı? Ama o eski kutular gelse hiçbir şekilde peti aramazsın. 1200 uridium ne demek? Artık o haksız kazanç o kadar canımı sıkıyor ki. Ben o kadar uğraşıyorum zaman harcıyorum. Adam hiç uğraşmadan benim yaptığımın kat ve katını yapıyor. Sence bu daha mı iyi? Eskiden pet yoktu ve gayette güzel kasılıyordu. Ben pet kalksın demiyorum sadece kutu toplamasın. Ne kadar para harcadıysanda iade edilsin. O kutular geldiğinde zaten pet ve senin topladığından fazla Uridium gelecek. Ayrıca böyle bir şey yapıldığı için de bir özür hediyesi verilebilşr. Ama alanlara almayanlara değil.

Son düzenlenen: 15 Eylül 2015
  2. yetkili olamaya gerek yok kardeşim botu kullanarak haksız kazanc saglamak cokmu insaflica sence millet onu aldım bunualdım yazıyor neden aldınız bot icin aldınız kullanmayınki almayın bende yok nedendir acaba botun her türlüsüne karşıyım oyunda herkese zarar veriyor düzgün oynayanların hakları ve harcadıkları para deyilmi onlarınki pulmudur onların hakları ne olacak birde burdan düşünün hadi

3. Merhaba ,

Arkadaşlar karşılıklı saygı ve forum kuralları dahilinde mesaj yazmaya dikkat edelim. Olumlu yada olumsuz düşüncenizi yazarken karşınızdaki kişileri kırıcı olmamaya çalışalım.

İyi forumlar.

4. crux20

crux20 User

*****lar karşı çıkmış

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2015
  5. Merhaba ,

İlk olarak bu aslında genel fakat sizin mesaja denk geldi. :)

Forumda bir takım konulara karşı çıkan illa illegal program kullanıyor demek değildir. Fakat bu konu için bakarsak bir PET'e bir çok yatırım yapıp ( Epey yüklü bir maliyeti var ) daha sonradan bu konu gerçekleşirse sizce o kişilere haksızlık değil mi ?

İyi forumlar.

-Andromeda- ve ELFİDA___ bunu beğendi.
  6. ELFİDA___

ELFİDA___ User

ne botu peti her alan bot içinmi alıyo bende aldım ama bottan anlamam .

7. böyle birşeyin olması söz konusu bile olmamalı bence. Sonuçta toplayıcıyı alan herkes yanına radar protokolü vs de aldı ve bunu kutu toplamak için yaptı bu haritalarda bunun kapatılması haksızlık olacağı gibi kullanıcıları da oyundan soğutacak gibi. Haksızlık var demiş konuyu açan arkadaş. Burda haksızlık olduğu yok pete harcanan uridiumlardan haberiniz yok galiba en az 150 bin 200 belki 300 bin harcayanlar var ben şahsen 150 200 bin harcadım.... bunun da karşılığını kutu toplayarak alıyorum asıl dediğiniz olursa haksızlık olur.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  8. ben petten bahsetmiyorum oherkeste var argeyi kutuya cevirim pete toplama modulü allanlara diyorum neden herkes şunu anlamıyor botkullanan ve yanına kalan varmı ban gelecek bugun yarın eminim gelecek ozaman bu hikrime karşı cıkanlar vaz gecmediklerine pişman olacaklar bunu aklınızda tutun beyler

9. Kaldırılmamalı kaldırılmayacak -1 atardım oy sisitemi olsa.Yani botculara veya bu yeni gelen bi program var sanırım ona çözüm bulsunlar oto 3 ü niye kaldııryomllarmış o kadar yatırım yaptık pete !!!

ELFİDA___ bunu beğendi.
  10. tamam işte biz pete bu kadar yatırım yapmışız karşılığını da ktuu toplarken peti açarak alıyoruz bu özellik olmas abiz niye gidip 150 200 k uri harcayalım ki pete ?

ELFİDA___ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.