Premetheus İlk Görev Degiştirmeyin!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slimshady7070 tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bilindigi gibi prometheus lazeri kazanma görevlerine devam edebilmek için lazere premeryum beslemek gerekiyor. Forumda bazıları lazerlerine seprom biriktirdigini öne sürerek ilk görevin degiştirilmesini istiyorlar bence tam aksine çok yerinde olmuş ilk görev böylece belki bug ile gemilerine milyon milyon sepromu besleyenlerden kurtuluruz güncellemenin benim için en olumlu yanı bu oldu. İnşallah darkorbit bir hata yapıp ilk görevi değiştirmez.

2. .EAGLE.

.EAGLE. User

Boş konuşanlara... Evet hile yapanlar olabilir ama yapmayanlarda var... Ayrıca ben o görevler için bu kadar sepromu heba edecek değilim 1 ay sonra geri geleceğim o zamana kadar da daha da artar... Biriktirmediğim günlerde bende sepromsuz gezerdim hatta sarı taş bile yetmezdi... Şimdi tadından yenmez... Bilip bilmeden laf etmeyin. Bir çok kişi aylardır girmiyor ve 10 milyondan fazla sepromları var.

Ayrıca seprom bugu yapanlar varsa ise bu yapanlara karşı böyle bir önlem alınmaz, yinede bu nedenden ötürü alındı ise komik bir durum.

Son düzenlenen: 7 Aralık 2018
    ALEX_DE_SOUZA_[10] bunu beğendi.
  3. ilkerbufe

ilkerbufe User

Burada hatalı olan kurunun yanında yaşı da yakmaya çalışan bigpointin kendisi. Seprom hilesini engellemenin yolu bu olmamalıydı. Eagle haklı

.EAGLE. bunu beğendi.
  4. .EAGLE.

.EAGLE. User

Teşekkür ederim dostum. Yani bp nin amacı seprom bugu yapanların sepromlarını bu vesile silme mecburiyetini bir miktar yaşatmak ise bu çok komik bir durum kaldı ki emin olsun herkes bp nin böyle bir düşüncesi yoktur bence yani seprom bugu ile alakası filan yoktur bence.

Bu gözden kaçan ufak bir detay... Düzeltmelerini de beklemiyorum ama iftira atanlara karşı namusumuzla, şerefimizle, anlımız teriyle yaptığımız emekleri savunurum.

EK OLARAK

İşin can alıcı noktasının farkında değiliz ve kesin bunu azdığım için ban atacaklar halbuki bir suçum günahım yok...

Bu konuda hakkında 6-7 tane konu açıldı forumda şuan en çok rağbet alan bu görevin konusu idi... Seprom bugu yaptınız ya da yapıyorsunuz diye laf edenler oldu ve bizler seprom bugu kalkmadı mı ? ya da yapanların silinmedi dimi diye soru sorduk arkadaşlara bunları gören bir tane bile forum modu arkadaşlarımız dönüpte seprom bugları yapanlar ceza aldı ya da sepromları silindi, seprom bugu artık yapılamıyor siz neden bu arkadaşlarımıza böyle ithamlar bulunuyoruz diye bir tane bile yazı yazmadılar... Bu yazdığım bir dramdır, bu yazdığımın üstünde laf yok bu konuda... Ama ne olacağını söyliyim şu yazdığımda bir tane bile forum kuralları ihlali yok oğlumun üzerine yemin ederim ki...

5. Haklısın. Aynı şekilde ben de girmediğim zamanlar seprom beslemesi yaptım. Şimdi beslemeyi harcamaya çalışıyorum. Söylenecek bir şey bırakmamışlar.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Seprom bugu kullanan bir çok hesabın sepormları silindi, lakin bazı hesaplar bu durumdan kurtulmuş olabilir. Bu sebepten bu bug'ı kullananların sepromları silinmemiş olabilir ne yazik ki. Bu durumdan şüphelendiğiniz kişilerin pilot profilleri ile birlikte supporta başvuru yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

.EAGLE. bunu beğendi.
  7. arkadaşım evet sen bug yapmamış olabilirsin ki yapmamışsın zaten ama 3.7m besleme o kadar büyük bir şey değil bende şuan 12 tane prometheus lazeri var ve 5. vuruşum karşımdaki adama burgu+ç.güçlendirici+cyborg ile x1 28k vurdu yani değer besle geç

8. .EAGLE.

.EAGLE. User

Vay canına gerçekten mi ?

Çok zor o lazerleri elde etmekte. Ben 3.parti yazılım filan kullanıyorum. En basitinden günde 50k uri yapsam ayda 1,5 milyon eder her günde yapmıyorum.

Bu konuda gerekli doğru tek açıklamayı siz yaptınız s-mod + modluğa geçmeniz çalışma yürüteceğim sizin adınıza.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Aralık 2018
  9. değişmemeli

10. DUMAN.

DUMAN. User

bencede değişmemeli

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.