Premium Üyelik Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KATALONYA tarafından 19 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KATALONYA

KATALONYA User

2 farklı hesabıma premium paketi çektim ikiside 10 gün önceden bitti premiumun günümü azaldı bu ne sorundur anlamıyorum ki şimdi supporta yazacağım 2günden önce cevap gelmeyecek :S bir sorun var benzer problem yaşayan var mı ?

2. var daha 20 gün sürem olan premium da hata verdi gözükmüyor

KATALONYA bunu beğendi.
  3. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Az önce benim premium üyeliğim de iptal olmuş ?
    18 Aralık 2018 tarihinde sona erecekti , dün yenilendi..

KATALONYA bunu beğendi.
  4. abi bendede aynı sorun oyundayken çıkış yapıp geri girdim premium yok oldu. Ne yapıyorsunuz darkorbit ekibi ne yapmaya çalışıyorsunuz ya geri verin lan premiumu. Birde abonelikler sekmesinde hala premium görünüyorum.

KATALONYA bunu beğendi.
  5. Sorun var galiba, tüm oyundakilerin vip üyeliği gitmiş durumda ben dahil. Bekleyelim bakalım ne olacak..

KATALONYA bunu beğendi.
  6. dün hicbir şey yoktu gemide gorevleri yapıp cıktım bugün bi giriorum slotlar eksik vip üyelik satın al diyor ben 1ay vip + indrim almıstm aktif gosterio aboneliklerden ama indirim calısıo vip calısmıo
    8İndirim-Avantaj-Paketi23.11.2018aktif
    S11 Ay Premium18.12.2018aktif
    diye telde yine bu 2 sinin alındığının mesajı var , dün bişi yok bugün bozuluyor

7. .maxpayne

.maxpayne User

sayfamda 03 12 2018 kadar vip lik görünüyor ama şu aktif değil süresi olmasına rağmen yardım edin

8. KATALONYA

KATALONYA User

Şuan görev yapıyorum ve aşırı derecede mağdur edildim şaka gibi bir baktım pet tamirine ücret alıyor cidden sıkıldım artık normalde bu foruma takılmıyorum ama yani zorluyorsunuz bırak diye.

9. Oyunda hitac kesiyorken sekmeyi kapatıp oyunu BAŞLA butonuna basarak tekrar açtım ve premium üyeliğim yok oldu. Ana sayfanın Uridium Abonelikler sekmesinde hala 1.12.2018 tarihine kadar süren Premium Üyeliğim var gösteriyor ama oyunda ve ana sayfada bunu göremiyorum. Rica ediyorum bu saçma hatayı düzeltin.

10. Bende de oldu şimdi indirimde yok gözüküyo boşunamı gg bastım ben aboneliklerde var ama oyunda gözükmüyor.

11. ÐΛV!Ł

ÐΛV!Ł User

Aynı sorun bende de var. 06.12.18 e kadar devam eden premium üyeliğim mevcuttu.

12. hopEEE

hopEEE User

Oyunu oynarken ilk başta ekstra slotlar gitti sonra anasayfaya bakınca premium yazısının da gittiğini gördüm aboneliklere baktığım vip duruyor.Ancak vip'in kendisi yok.Durumu şimdi supporta yazıyorum size de sormak istedim.Acaba ne olmuş olabilir ?

Ana ekran böyle:

Ama Abonelik Görünüyor Gemide %25 indirim ve katlayıcı da var ancak onlar iptal olmadı.Sadece vip iptal oldu.

Sizce sorun nedir ?

13. Bütün oyunda bi sorun mevcut ve hiçbir admin mod da açıklama yapma zahmetinde bulunmuyor mu

14. Şaka gibi 10 günümü yediniz ses etmedim 3-4 gün önce yeniden çektim paket oda iptal dalgamı geçiyorsunuz arkadaş :SSS

15. arkadaş eyer bu sorunlar böyle devam edecekse oyuncu kaybı çok yaşarsınız siz bedava oynamıyoz babanızın hayrınada oynatmıyosunuz biz burda para harcayıpta oyuna emek veriyoruz ya paramızı geri ödeyin yada sorunu düzeltin oyundan tad alamaz olduk

16. kod yazan 15 yaşında ki çocuklar yok sürekli hata verirse olmaz sadece bu problemlerle uğraşan oyun siz değilsiniz son zamanlarda o kadar çok sorun yaşanıyor ki lag bugda kalan hesaplar silinen görevler açılmayan haritalar yanlışlıkla banlanan oyuncular etkinlikte sıkışan gemiler şimdide bu ki daha saymadığım gözümden kaçan şikayet edilen onca konu :S

17. Vip im kendi kendine kayboldu alalı 3 gün oldu daha süreside bitmedi yardım edin lütfen

18. KATALONYA

KATALONYA User

İade edilmiştir. Lütfen benzer sorunların yaşanmaması için sizden ricam konuyu raporlayınız iyi forumlar. kilitlenebilir.

19. Sizde Slotlar çalışıyor mu bende onlarda çalışmıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.