Premium Üyelik Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KATALONYA tarafından 19 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Supporta bir kere mesaj attıysanız lütfen geri dönüş yapılmasını bekleyiniz, tekrar tekrar mesaj atmanız çözümü kolaylaştırmayacaktır.
    Support birimi size hiçbir şekilde mesaj atmayınız gibi bir cümle kuramaz.
    Teknik ekibe durumlar iletildi, gerekli düzeltilmeler yapılacaktır sizleri anlamaktayız fakat sakin olup beklemenizi öneriyorum.
    Mesaj içeriğinizi düzenledim , lütfen farklı ithamlarda bulunmayınız.

İyi forumlar.

2. supportun atığı mesaj, ve yaşadığım kayıp urıdyumlar gelmedi. 1 hafta oldu geri dönüş te yapılmadı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Kasım 2018
  3. Merhaba,

Destek ekibinden size gelen mesajları burada paylaşmanız yasaktır.
    Mesajınızı düzenledim , lütfen duruma dikkat ediniz.
    Destek biriminin de bilgilendirdiği gibi sorunlar hakkında Merkez Ekip bilgilendirilmiştir, oradan bir geri dönüş olmadığı müddetçe size bilgi vermeleri doğru olmayacaktır.
    Mevcut sorununuzla gerekli bilgilendirmeyi destek birimi sağlayacaktır, biraz daha sabırla beklemenizi istiyoruz.

İyi forumlar.

4. destek ekibinin mesajını paylaşmamın yasak olduğunu bilmiyordum sayın moderator bilgilendirdiğiniz için teşekür ederim.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Merhaba,

Rica ederim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.