Premium..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMercy1 tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMercy1

DeadMercy1 User

Arkadaşlar oyuna ilk başladığımızda bir kampanya çıkıyor 3i5 tl ile vip alınan kampanya.

ve bir katlayıcı vs alırsak o kampanyadan yararlanamıyorz.

bende de vardı , katlayıcı aldım gitti.

arkadaşım da katlayıcı almasına rağmen hesabına girdiğimde farklı olarak uridium sekmesinde burası gözüküyor.

başka hesaplarımda da var fakat asıl hesabımda yok.

2. Kardeşim bu dediğin vip kişiye özel fırsattır. Oyuna giriş yaptığın zaman ekranda çıkar. Arkadaşınız şanslymış ki ona vip kapmanyası gelmiş. Ancak sizde de başka bir kampanya vardır. %33 indirim vs.

3. Merhabalar;

Arkadaşın dediği gibi bu bir hesaba gelen özel bir kampanyadır.Sizin ana hesabınıza da gelme ihtimali var elbette.

İyi forumlar.

4. DeadMercy1

DeadMercy1 User

arkadaşımda uridium kampanyası da var. oyuna girince ekrana gelmedi uridium sekmesinde açılıyor

5. Merhabalar;

Uridium kampanyası kişiye özel olanı bildiğim kadarı ile anasayfanıza bir bildirim geliyor.Uridium sekmesinde bu gözüküyormu tam hatırlayamıyorum açıkcası 2 senedir indirim geldiniğini görmedim :).

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.