Bug / Oyun hatasi Premium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kolyoz33 tarafından 25 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolyoz33

kolyoz33 User

Benim çarıma premium gelmiş
    Ben yüklemediğime eminim
    Bu nasıl oldu?Başkası yükleyebilirmi benim hesabıma?

2. GrundiiG

GrundiiG User

Size özel değil bütün oyunculara verildi fakat mail de 2 hafta verileceği yazıyordu 1 günlük verildi ve güçlendiricilerimiz yüklenmedi.

3. Sistem bonusu: 1 günlük VIP üyelik

4. kolyoz33

kolyoz33 User

aydınlattığınız için teşekkürler

5. maile mi geliyor paket?

6. GrundiiG

GrundiiG User

Gemiye giriş yaptığınızda bonusu almış oluyorsunuz bu arada şimdi aboneliklerimden baktımda gelen VIP 5 günlükmüş ama seyir defterine 1 yazıyor

7. kolyoz33

kolyoz33 User

bigpoint el değiştiriyormuş o yüzden mi böle yaptılar acaba

8. [​IMG]Sistem bonusu: 1 günlük VIP üyelik (5)
    böyle bişey yazıyor

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok gecen gunlerdeki aksaklilara donmalara vs. telafi olarak gonderilmis tesekkur ederiz:)

10. mailde son zamanlarda oyundan kaynaklanan donmalar ve aksamalar nedeniyle güçlendiricilerin boşa gitmesini telafi için 10 ar saat vuruş kalkan darbe diyor vede 15 gün vip diyor..gelen sadece 5 günlük vip 5 gün sonunda ilave yapılırmı bilmem ama herzamanki do klasikleri işte..giriş takviminde 50 lil kamufle gösterip 10 lu vermesi hesabı bunada şükür diyelim.

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

15 gün denildiğinin bende farkındayım.Açıkçası 5 gün gelmesine şaşırdım ama yapacak bişey yok.

Konuya uygun cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.