Prestij Unvanı zaman sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BOSSSSS tarafından 17 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BOSSSSS

BOSSSSS User

dun toplamda 3 saat boyunca unvanları sakladım sıralama güncellendigi zaman sadece ünvanı 6 dakika elimde tuttugum yazıyor bu bir şaka mı yoksa bir sorun mu var bu sıstemde npc den unvanı alıyorum 07:00 - 09:00 12:00 - 14:00 18:00 - 20:00 bu saatler arası toplamda ünvanları 3 saat elimde tuttum ama bana 6 dakika yazıyor bune saçmalık bot kullanmıyorum bişey yapmıyorum 1-4 haritasında aldıgım ünvanları etkinlik süresi bitene kadar üstümde taşıyorum bana dalga geçer gibi 6 dakika elimde tuttugumu yazıyor hiç afk moda düşmedim oyundan düşmedim 2 saatlik süre var 1 saatinde ünvan hep bende kalıyor ama bana 6 dakika olarak yansıtıyor bot kullanan kişiler ünvanı alıyor haritada geziyor hemde npc olduruyor ama saatlerce süre elde ettikleri görünüyor sıralamada hep botcular var yani bu etkinlik botculara göre mi tasarlandı napalım ünvanı alınca bizde mi hesabı bota atmamız gerekiyor süre elde etmek için bi etkinlik getiriyorsunuz saçma sapan

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Ünvanı elinde tutma süresi, gerçek zamanlı olarak anında sıralamaya yansımaz. Bu süre, her bir etkinlik oturumu bittikten sonra toplam olarak hesaplanır ve sıralamaya eklenir.

Siz, ünvanı uzun süre elinizde tutmuş olsanız bile, oturumların bitişine çok yakın bir zamanda ya da oturum içinde kısa süreliğine elinizden düşürmüş olabilirsiniz.

Örneğin, 07:00-09:00 oturumunda 1 saat 50 dakika boyunca ünvanı elinizde tuttunuz, ancak ne yazık ki tam da o oturum bitmeden önce oyundan düştünüz veya bir şekilde ünvanı kaybettiniz. Bu durumda, o 1 saat 50 dakikalık süreniz kaydedilmeyebilir.

"6 dakika" olarak gördüğünüz süre ise, farklı oturumlardaki başarıyla tamamladığınız ve sisteme kaydedilmiş olan kısa süreli ünvan taşıma anlarının toplamıdır.

Bu bir hata değil, etkinliğin kuralıdır. Ünvanı elde tuttuğunuz sürenin sıralamaya yansıması için, o sürenin bir oturum içinde tamamlanmış olması gerekiyor. Bu yüzden ünvanı oturum bitimine kadar korumalısınız.

İyi forumlar..