prismatium sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tRaBz10DaN1dOsT tarafından 1 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben global avrupa 1 oyuncusuyum 62 inci görevde 60 prismatium topla vardı 2 alpa 2 beta 1 gamma yaptım 5 kapıdan toplam 6 tane prismatium düştü zor bela 60 ı 3 günde tamamladım şimdi 63 üncü görevdeyim 150 prismatium istiyo 600-700 boss kristallin kestim 10 prismatium şimdi bu prismatium bu kadar zor (zor kelimesi az kalır)düşüyosa bunu göreve hangi akla hizmet koyarsınız.seri şekilde kesmenin imkanı yok zaten çünkü x6 ve x7 haritaları bot kaynıyo bu konuyla ilgili cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar

2. DRONES

DRONES User

Hammadde Bulma Destegın Varsa Serı Ufak Krıs Kesersen Sansın Daha da Artar Tabı Dıger Turlu Zor Dusuyor Oda Dogru

3. Normalde görev yokken prismatium yaratıklardan çıkıyor. Ne hikmetse görev aktif olunca çıkmamaya başlıyor. Bu da oyunun cilvelerinden bir tanesi..

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sizlere prismatium'un Kristallin Normal-Boss-Uber ve Kristallon Normal-Boss-Uber versiyonlarından şansınıza bağlı olarak elde edebileceğini hatırlatmak isterim. Ama nihayetinde bir oyuncu olduğumu düşünüp tavsiye isterseniz, ben boss kristallin ve uber kristallin den daha çok alıyorum, bu yüzden x-7 ve x-6 yerine bir de 4-5 haritasında şansınızı denemenizi öneririm. Umarım bu kez şansınız yaver gider.

İyi forumlar.

5. teşekkür ederim konu kilitlenebilir

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.