Pro Destekler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 25 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Pro desteklerde bazılarında Erişebilinir azami destek seviyesi: % 50. bazılarında %100 bu neyi ifade etmektedir.
    İyi Dürüst Oyunlar,

2. Merhaba ,

Çift destek ile + yakınında başkalarında paylaşımlı olanlar varsa onlarla birlikte artıyor. Ayrıca klan savaş istasyonu da belli oranda etkiliyor. Fakat çok fazla yükseltemediğim için net bilmiyorum. :)

İyi forumlar.

3. DaRRaB

DaRRaB User

Yok ben aldım yükledim her ikisinede yükledim zamanlar ayrı ayrı işliyor ve verdıgı bonuslarda katlıyor dost gemi olayına felan bonus veriyor o değil anlamadığım
    Mesela hasar desteği için
    Erişebilinir azami destek seviyesi: % 50. kalkan desteği için Erişebilinir azami destek seviyesi: % 100. bu ne anlama geliyor bunu çözemedim.
    Not: demek geminiz çok iyi ykseltmeye gerek duymuyorsunuz darısı başımıza :)

4. kaansakal

kaansakal User

Şunu söylemek istiyor
    Senden ve dost gemi-istasyonlardan gelen bonus ne kadar olursa olsun kalkan desteği max %100 olur yani %50 sen yapsan 10 tane de yanında dostun olsa %150 olmaz %100 olur yani kesiliyor bir yerden sonra hasar için %20 sen yapsan 10 tane de yanında dostun olsa %70 yapması gerekir ama %50 yapar ve daha artmaz. Yani Erişilebilir azami destek seviyesi onun azami seviyesini gösterir yani üst sınırdır.
    Not için:Yetkililer gemilerinden çok oyuna baktığı için gemileri güçlü olmaz pek yani admin çok iyi olduğundan dolayı değil fakir olduğu için söylemiş olsa gerek ;)

DaRRaB bunu beğendi.
  5. DaRRaB

DaRRaB User

Cvb için tşk zaten sadece 1 kere alınıyor aynı anda bir kaçtane pro alınmıyor.
    Not: Forum yetkililerin oyunda ne yetkisi varmıki sadece foruma bakmıyorlarmı yanı oyunun gm leri farklı değilmi :)

6. kaansakal

kaansakal User

birkaç alınabilir ama üstünde +10 saat ilave edilmiş olur
    Not:eek:yuna bakıyorlar derken gemilerine giremiyorlar görevlerini yapıyorlar demek istedim(oyun derken forum demek istemiştim :))

7. klanca ust uçup tp şerf destegi aldık 8 kiş%80 tp dp ve şeref oldu 5-2 de kami ile baya kastık diyebilirim gemi tasarımı ageis eliteydi veteran yapsak bu sefer patllardık :D çok yol var artırmaın

8. Merhaba,

Dost oyuncularda çift olduğu takdirde kısa bir mesafedeki dost gemilerine belli bir bonus paylaştırır bu bonusun her ne kadar fazla dost gemisi size bonus sağlasada sizin çiftleriniz ile beraber maksimum %100 kalkan ve maksimum %50 vuruş bonusunu geçemez.

Tatmin edici cevapları aldığınıza inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

9. DaRRaB

DaRRaB User

Hayır pro alandan 2 tane alamıyorsun denedim :) diğerinden istediğin kadar alıyorsun sadece zamana etki ediyor 2 sini alırsan zamanlarıda ayrı ayrı bonusları x2 oluyor ama prodan alamıyorsun 2 tane bana vermedı var dedi :) yoksa alcaktım birkaçtane :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.