Pro işlem çubuğu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŇΔŘЌØŹ★[ĐΞŢ.] tarafından 22 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. bu pro işlem çubuğuna ayriyetten klavyeden harf atayamıyor muyuz ?

Herkesin net anlaması için şu şekilde sorayım.

Mesela 1 de x4 var. 2 de rsb var. 1-2 yaparak rsb beyaz karıştırıyorum. ( normal slot )

Mesela f1 de ema var. f2 de kamu var. f1 e basıp ema atıp f2 ye basıp kamu aldık. ( vip slot )

Mesela ''z'' de yavaşlatma mayını var. ''x'' de çark var. z-x yapıp kaçacaksın ( pro slot )

sorum şu. Ben z-x-c-v-b tuşlarına pro slot ataması yapamıyorum neden :)

Lütfen ''c'' konfi değişiyor demeyin. Örnek olarak sundum.

Ayarlar kısmında klavye bölümünde 1. ve 3. çubuktaki slot diye belirtmiş. yani hem normal slota hemde pro slotuna aynı klavye harfini veriyorsun ve bir işe yaramıyor. Yardımcı olur musunuz

Umarım anlatabilmişimdir :)

muh722 bunu beğendi.
  2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Umarım doğru anlamışımdır. Ayarlar kısmında 1. ve 3. çubuktaki slot ifadesinde 1. slot normal kullandığınız slot, 3. slot ise küçülüp büyüyen slot olmaktadır. Küçülüp büyüyenden slot çubuğuna ayarlar bölümünden pro işlem çubuğunu göster/gizle komutuna bir harf vererek hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Premium hızlı slot da normal slotunuz hemen altında duran slotlardır.

Mesela normal slotunuzda 1.'ye x4, 2.'ye rsb koydunuz. Premium hızlı slot yerlerine F1'den F10'a kadar tuş atadık ve 1.'ye mayın 2.'ye çark koydunuz. Pro işlem çubuğunun gizleme göster tuşunu shift yaptınız ve orada 1.ye ema 2.ye kamu koydunuz.

1+2+F1+F2+Shift+1+shift+2 komutu ile 6 işlemi de gerçekleştirebilirsiniz.

Biraz karışık oldu sanırım ancak takıldığınız noktayı sorarsanız o kısmı açıklayabilirim.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. [​IMG]
    Modum buraya fotoğraf nasıl koyabilirim acaba ?[​IMG]

Son düzenlenen: 22 Nisan 2019
    muh722 bunu beğendi.
  4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Buradaki konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar.

5. [​IMG]
    evet :) istediğim buydu. Şimdi size şöyle söyleyeyim. en alttaki pro işlem çubu. ben rsb beyaz karıştırıp, ema kamu yapıp ardından kaçarkende havai fişek atmak istiyorum ama bunların hepsini aynı anda yapmak istiyorum. ama havai fişekleri atamıyorum :D shifte basarak 1 e basarak ta olmuyor direkt x4 e geçiyor. ben bu havai fişekleri z-x-c gibi yapamaz mıyım? bu arada teşekkür ederim modum resim olayı iyi oldu :)

6. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla maalesef bunu yapamıyoruz :(. En altta yer alan işlem çubuğunda sadece kapalı durumdayken shifte basıp slotu açıp kullanabilirsiniz. Sürekli açık kalması durumunda kullanılmayacaktır.

İyi forumlar.

7. Anladım modum. Teşekkür ederim konu külitlenebilir

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz. İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.