PRO LAZER GELİŞTİRMESİ

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Feeddis tarafından 20 Kasım 2024 20:52 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Feeddis

Feeddis User

Droidlerimi yeni 16 seviye yapabildim. 20den biraz fazla Pro lazerim ve Pet lazerim var. Pro lazerlerim 3 seviye geliştirmede.

Oyuna bu güne kadar hiç para yatırmadım bundan sonra da yatırmayı düşünmüyorum. Buna rağmen savaş biletinden 1 adet Odyseus lazeri alabildim fakat 2.sini kim bilir ne zaman alırım.

Bunları göz önünde bulundurduğumuz zaman pro lazerleri ve pet lazerlerini son seviyeye kadar geliştirmek mantıklı mı yoksa odyseus asmedus lazeri almayı bekleyip onu geliştirmek mi?

2. Doğrusu geliştirmeyi o aşamada önermiyorum ama illa geliştirme yapılacaksa da kademeli olarak yapabilirsin hepsini 5 e 10 a çekebilirsin ama dediğim gibi bu aşamada milyon yere uri harcanıyor gerek x4 kasma olsun, zeta olsun gerek petin iç donanımları olsun gerek plus gemileri olsun. Ha hepsi tamamdır veya illa geliştirme yapıcam diyorsundur o zaman da pro lazer ler hala en az 20-30 tane her türlü gemide kullanılıyor bl de de kullanılmaya devam edilecek ve normal gemilerin odyseus lazerleri tamamlaması yıllar sürecek o yüzden önce kademeli olarak hepsini 10 level yap sonrasına da sonra karar verirsin

3. smoonrise

smoonrise User

Günümüz koşullarında üst düzey oyuncular yada full+full dediklerimiz ( Eğer yanılmıyorsam ) yaratık için gemi içi asmedus ( Bl için yine pro lazeri ) irisler pro lazeri / savaşlar için gemi içi odessus irisler yine pro lazeri yapıyor yani irisler için elinde 20 adet gelişmiş pro olması her koşulda gerekli , bunları yavaş yavaş geliştirirsin ilk olarak oil istemeyen seviye 13 /14 limitli sonra indocrin istemeyen seviye 16 yapar en son ilerde full + full olursan 20 lere çıkarsın , pro lazerleri Bl için önemli pet için elindeki geliştirmeli olan ve olmayanları ayrı konfilerde kullanıp pet ile yaratıklar üzerinde test edip karar verirsin değmeyecek bir fark olursa yada şuan için değmez dersen onlarıda ilerde geliştirirsin .