Destek Pro Lazer için Credits Yolları

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve yigitcanbay04 tarafından 17 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Uzun bir uğraş sonunda 60k küsür rinusk kastım fakat kredi konusunda sıkıntı çok büyük krediyi nasıl yükseltebilirim bu hammadde satarak olacak gibi değil 2 milyar krediye ihtiyacım var en az önerilerinizi bekliyorum

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

NPC odaklı olarak credits kasmak oldukça kolaydır. Belirteceğim NPC'lerin ödülleri oldukça zegindir:
    [ Invoke XVI - Mindfire Behemoth - Cubikon ] onun dışında skylab bölümünden Promerium hammaddesi geminize aktarıp istasyonda credits ile takas edebilirsiniz.
    Bir klana başvurarak size credits yardımında bulunabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. hattiri

hattiri User

Yanılmıyorsam her pro için yada 2 pro için 3 zeta yapman gerekiyor buda her pronun kredisini kasman anlamına gerliyor...

yılmazcan47 bunu beğendi.
  4. zeta yaparak invoke donerek kasabilirsin

5. abg kapıları dönerekte çok güzel kredi kasabilirsin, çöpleri toplayıp sürekli dönüştürüp satabilirsin.

6. ufak bir detay kredi argesiyle uzaylıdan %25 fazla credits kazanabilirsin

7. Cubikon / İnvoke / Battleray gibi NPC'lerin yanı sıra skylabı kullanarak Citadel gemine epey yüklü miktarda promerium gönderip satabilirsin .
    Gelecekte birleştirden üreteceğin prometheusları da göz onunda bulundurarak ben sana BL haritalarındaki NPC lere odaklanmanı öneririm , hem credits hem rinusk biriktirmiş olacaksın.

_-Thanatos-_ ve OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.