Pro Lazer Kasma Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaçakavcı tarafından 20 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

En hızlı pro lazer kasmak için ilk önce yeşil anahtar mı yaksa rinusk mu?

1. Yeşil ganimet anahtarı

42,3%
  2. Rinusk

46,2%
  3. Yada Başka bir yol. ( Lütfen cevaplara yazın. )

11,5%
  1. Hocalarım , abilerim , ablalarım , kardeşlerim , arkadaşlar ;

En hızlı prometheus lazeri kasma taktiği nedir? :confused.:

Birileri önce zeta yaparak yeşil anahtar kas diyor. Birileri önce urileri A-BL yatır invoke ile rinusk kas diyor. ( Tabi A-BL almadan da (A-BL almak içinde rinusk lazım ama :( )rinusk kasılabilir. İnvoke kesilerek daha hızlı rinusk kasacağımı düşünüyorum. )

Sizce hangisini yapayım? :confused.:

Sizlerden gelecek her türlü bilgiye açım. :D;)

Yardım ediin !!! :confused.:

2. Öncelikle zeta açıp anahtar, uri, cephane kasmanızı öneririm. Zeta kapısı zaten çok kolay yapılan çok az bir gg ile açılan bir kapı. Lazer kastıktan sonra da rinusk kasmaya gidebilirsiniz.

Rinusk'u da impuls kesmek yerine invoke keserek daha hızlı kasabilirsiniz. Serverınızı bilmiyorum fakat tr4-6'da gün içerisinde invoke kalabalık oluyor. Aralarına kaynayıp A-BL lazerine ihtiyaç olmadan da invoke kesebilirsiniz cubi gibi. Fakat şunu söylemekte fayda var en çok sıkan 5 kişiye kutu düşüyor diye biliyorum. Yanlışsa düzeltirseniz sevinirim. Bu yüzden cephane kasmak önemli invoke'a x3 x4 atabilmek için.

Serverınız boş ise zaten pronuz olmadan a-bl ile çok sıkamayacaksınızdır. Patlayabilirsiniz ya da çok fazla cephane harcayıp az invoke kesmiş olursunuz sizin için pek karlı olmaz.

Server boş ise 2. yol olarak yapacak bir şey yok impulse keseceksiniz...

ateistkeci bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Bol bol Zeta dönüyorsun her zeta sana 50 ganimet anahtarı ve 48056 Uridium verecek haftalık 2 Zeta yaparsan 100 anahtar ve 96112 Uridium eder,

Buradan sonra tüm Uridium ile veya bir kısmı ile JOB-100 (PVE x3.5 hasar, PVP x2 hasar) alıyorsun ve hızlı hızlı İmpulse kesiyorsun böyle yaparsan en hızlı şekilde kasabilirsin :)

4. Kratoss

Kratoss User

bence en hızlı yol x-7 haritasından geçiyor. x-7 haritasında bulunan Blighted Kristallon ve ondan çıkan Blighted Gygerthrall gibi yaratıkları kesimelisin uri kasmanın yanı sıra karantina cpu su elde etmeye başlıyacaksın,

1. x2 ve sab kullanarak Blighted Kristallon ve Blighted Gygerthrall kesmek
    2. elde ettiğin uridiumlar ile zeta ,karantina cpu su ile de karantina dönmek
    3. karantinadan elde ettiğin x3 cephanesini bl haritalarında kullanmak
    bu yöntemle hızlıca kasabilirsin hem daha sonra pro lazerlerini yükseltmek istediğinde elinde bol miktarda eir ve oil bulunacaktır.

5. Öncelikle ;

Bu söylediklerin çok mantıklı geldi.Ama harita çok kalabalık ve karantina için x4 sıkmamı istiyorlar ve karantina cpu için gerekli elementin düşme oranı biraz az gibi, bu yöntemi denedim biraz hiç dişmedi.

Öte yandan ;

Bu ve ;

Bu cevaplar hoşuma gitti; ancak zeta açabilmem için uri ve enerji lazım , enerji için palladium toplamak çok sıkıcı.

Ben şimdilik uri için ,günlük görevleri yapıp, cubikon dönüp, arada invoke ye bakar araya karışırım.Günlük görevlerden gelen uri ve enerjilerlede zeta açıp, anahtar ve x4 birktirecğim.O x4 leri A-BL yapıp invoke döneceğim.SOnra tekrar zeta yaparak x4 biriktirip en sonunda prometheus lazeri birleştiririm galiba.En sonda karantina olur gibi. (shock) :oops::confused.:

Proları bieleştirmem biraz uzun sürecek.:(

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  6. Kratoss

Kratoss User

ara sıra mindfire a da bakmanı öneririm. a-bl ile sıkıp patladıktan sonra portta doğ çünkü bazen klanlar 8 kişiden az dönüyorlar belki sanada rinusk ve uridium düşer

7. Önerin için teşekür ederim.Güzel taktik.
    Minfire girmek için biraz alıştırma yapmam gerekiyor.;)

8. Ben bu hafta 6 tane pro yaptım. Taktiğim 6 gün boyunca palladium toplayıp(yaklaşık 13000ee) pazar gününkü 2x gününde hepsini zeta dönmek oldu. 6 proluk anahtarı kasıyorsunuz oradan. Kredi kasmak için de BL haritasında JOB-100 ile impulse keserseniz hem rinusk hem kredi kasarsınız.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  9. Üsttede dediğim gibi palladium toplamak sıkıcı ve uzun sürüyor.Yinede önerin için teşekürler.

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Açıkça söylemek gerekirse bu tamamıyla size bağlı bir durumdur. Yukarıda arkadaşlarımız birçok yorum yapmış ve hepsi neredeyse aynı mantığa geliyor illaki hepsini mecburen yapmanız gerekecek:) zeta yapsanız rinusk kasmanız gerekecek o yüzden Ivoke gitmeniz gerekecek :) veya tam tersi bence en sevmediğinizi işi ilk yapın mesela ben zeta yapmayı pek sevmiyorum gına geldi gibi birşey o yüzden bir hedefim olursa ilk en sevmedim şeyi sonra en çok sevdiğim şeyi yapmak daha iyi geliyor ama:)

İyi Forumlar.

11. Richie

Richie User

Bende madem farklı bir yöntem arıyorsun farklı bir şey bahsedeyim , görev ödüllerini 2 kat veren bir paket vardı hala satışta mı bilmiyorum onu alıp 10 pro görevini yaparak 20 pro kazanabilirsin ?

Küçük bir düzenleme daha cyborg veya venom varsa gidip invoke tekillik atıyorsun porta geliyorsun , yetenek gelince diğerine atıyorsun rinusk düşerse düşer 0 cephane ile rinusk kasma.

12. Önerin için teşekürler modum.İyi olabilir.Bende zetadan başlayacağım.:)

Ne yazık ki , 10 pro lazer görevini yaptım.Öle bir şey varsada artık çok geç.:oops:
    Ama yetenek kullanma iyi bir düşünceymiş hiç aklıma gelmedi.:rolleyes:

13. 1feder

1feder User

oyle bı kolay anlattınkı rinusk nasıl kasacaz bırader 6 bin rınuska pro birleştiriliyor gunde 300 tane impulse kesecenki 6 bin rinusk biriksin buda en az mıktarı dedım sana

birde gorevlerı katlayan bir paket var mı? modaratörler?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ekim 2020
  14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

7-8 seviye aralığında karşınıza çıkan görevleri ikiye katlayan bir paket bulunmaktadır. Oyun kariyeriniz boyunca yalnızca 1 defa karşınıza çıkmaktadır. Onun dışında herhangi bir etken bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.