problem ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BobMarleyFaruk tarafından 11 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. göçebe modum problem nedir neden kalktı konum küfür hakaret ?.Burası oyuncu platformu .benım sorum da mı hata vardı indirip paketimle aldıgım uriden oil gelecekmi sorusu hakarete mi giriyor.

Bundna 1 ay önce burada tek begendıgım mod göçebe insanları güzelce verdiği cevaplardan dolayı sizi taktir etmiştim(bi yorumumda)tüm modların sizin gibi olmasını söylmiştim bu hareket nedir sizden beklemezdim.

Son düzenlenen: 11 May 2018
  2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Anlamadım sorun nedir?

3. pardon modum konum gözükmedi kaldırdınız sandım . kusura bakmayın sabahtan beri bekleyince .insan işte sarcak yer arıyor . teşekürler konu kilitlenbilir

modum . oil gelmedi :) valla çöpe gitti 50 lira.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 May 2018
  4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Efendim merhaba,

Öncelik suç tamamıyla bende. Allah beni alsın ne diyim :) . Sorunuzu yanlış anlamışım. Oil kampanyası Helix kampanyasına yapışık olarak geliyor.Yani sizin oil alabilmeniz için bu arkadaşa tıklamanız gerekiyor: [​IMG]
    Tamamıyla benim suçum, bunun için sizden özür diliyorum. Bunun telafisi için bir şeyler yapabilir miyim araştıracağım. Lütfen kusura bakmayın.

İyi forumlar.

5. :) sorun değil olabilir 50 lira batırmaz insanı tabi ama oyunda vakit harcadıgımdan bu ay sonuna yeni bi gemi alayım dedim öbür ayı bekleriz. ben supporta baska bi paketle değişebilirmiyim diye bı sordum tabi asla suçlama yapmadım. bi şansımızı deneyelim dedim. belki olur ama siz sıkmayın canınızı .

6. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Konuyu isteğiniz üzere kilitledim.

Mesajları okuduğumda bende üzüldüm gerçekten umarım bir telafi seçeneği vardır.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.