profil bilgilerim degişmiyor!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~~RW`NOYS~~ tarafından 1 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. profil bilgilerimden sadece pilot adı kısmı degişiyor diyer secenekleri tektek de denedim hepsini bir anda da yaptım ama ne yaparsam yapıyım olmadı bir türlü degiştiremedim resimde degişmiyor ordaki özalliklere dikkat ederek yaptım olmadı baska bi sihirdarın resmiin koymaya calısdım olmadı benmi bişeyleri yanlıs yapıyorum yoksa sorun baska yerdemi ?????

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Yüklemek istediğiniz resimi seçtiğinizde boyutu büyük ise kabul etmez ve boyutunu küçülttüğünüzde aynı resimi yüklemeniz halinde resimin adını değişerek deneyiniz ve boyutlar uygun ise sorun çıkartmayacaktır.Pilot profilinden resim değişebilir ekipman ve klan bilgilerinizin görünmesini sağlayabilir ve pilot adınızı değiştirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. resmi sectigimde boyutu büyük fln demiyor resim uygun diyor bende kaydet diyorum degişiklikler kabul edildi diyor ama resim fln degişmiyor

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Peki yükleme yaptıkdan sonra anasayfanızı kapatıp yeniden açıp denedinizmi olmadı dns önbelleğinizi çerezlerinizi temizleyip deneyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. aynı sorun bendede var ve daha çözemedim

6. Merhaba ,

Daha önceden iletmiştik genel bir sorun varsa incelenmesi için fakat son durum nedir bilgimiz yok.

İyi forumlar.

7. ya kardeş değişiklikler kabul edidi dio başka bişi demio değişmio supporta yazdm dediği şey bu
    The User was logged in, when he sent this support request. UserID and GlobalAccountID are verified.
    >
    > The email entered in the support form matches the email stored for this account. This email is NOT verified.

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Gelen meil ingilizce yabancı serverdemı oynuyorsunuz

Keyifli forumlar

9. İskandinavia 2 de degismio dier sv lerde deisio isk 2 de oynuorum

10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhabalar

Bu konuyu Bizzat deneyip bir hata ile karşılaşırsam sizlere bildirip durumu raporuma ekleyeceğim

iyi forumlar

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Ben kendi hesabımdan denediğimde bir sorun ile karşılaşmadım 115x125 formatlarında yüklemeniz gerekiyor. Bu şekilde deneyin olmaz ise hesabınızı incelemeleri için supporta yazınız

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.