Profil Fotoğrafı Yükleme Sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Gioijou tarafından 5 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gioijou

Gioijou User

Forumda profil fotoğrafını değiştirmeye çalışıyorum, ancak kurallara uygun şekilde yüklüyorum fakat sürekli bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir, bilen var mı acaba?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Mart 2025
  2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yüklemeye çalıştığın resmin formatından dolayı olabilir. Bitmap/bmp veya png dosyaları genelde büyük boyutlu olur. Fakat jpeg/jpg formatında daha düşük boyutlu olurlar.

Tahminen jpg formatında değildir.

3. MRTBY

MRTBY User

Merhaba,

Discord da üyeliğiniz var mı ?

4. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Boyut hatası vermiş. Dosyayı küçültüp tekrar dener misiniz. Dosyanın istenilen boyutta olması gerekmektedir.

İyi forumlar..

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhaba. Discord üyeliğim var ama pek kullanmıyorum. Sıkıntı ne buradan yardımcı olmaya çalışayım. :)

6. Gioijou

Gioijou User

Profil resminin geçerli MB boyutu nedir peki, Sayın Erlik? 5 KB'lık dosyayı kabul etmiyor. Formatların çoğunu denedim fakat nafile. Başka bir sorun olabileceğini düşünüyorum.

7. Gioijou

Gioijou User

Mesleğimden kaynaklı olarak formatların neler olduğuna dair bilgim vardır, ama cevabınız için yine de teşekkürler.

8. Erlik

Selamlar,

Maksimum 39 KB olması gerekmektedir. Ayrıca paintten veya herhangi bir resim düzenleyiciden 96x96 boyutuna getirip tekrardan yüklemeyi dener misiniz?

İyi forumlar.

9. Gioijou

Gioijou User

Comp dosyasını, 72 ppi web formatına uygun, 96x96 px boyutlarında, RGB renk modunda ve PNG-24 formatında 18 KB olarak düzenlediğimde profil fotoğrafımı başarılı bir şekilde değiştirmiş bulunmaktayım.
    Bu bilgileri paylaşıyorum ki başka kullanıcılar da faydalanabilsin. İlginiz için teşekkürlerimi sunarım.
    İyi günler, iyi çalışmalar.
    Konu kitlenebilir.

[​IMG] [​IMG]

10. Erlik

Selamlar,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.