Profil fotoğrafı yüklenmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{D£vÎL}} tarafından 26 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Profil fotoğrafı yüklüyorum resim kırık çıkıyor. Ya da ben mi yanlış bir şey yapıyorum?

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Resim ebadının 15 kb den fazla olmaması gerekiyor. Yüklediğiniz resim bu sınırı aşıyor olabilir, kontrol ediniz.

İyi forumlar.

3. Kontrol ettim. 6 kb. Ayrıca resminiz uygun deyip yüklenmiyor.

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Teknik bir sorun olabilir, konuyu yetkililere ileteceğim.

İyi oyunlar.

{{D£vÎL}} bunu beğendi.
  5. Tam olarak şöyle yapıyorum. Gözattan seçiyorum resmi. Resminiz uygun yazısı çıkıyor, kaydet diyorum. Sonra resim kırık çıkıyor. Teşekkürler.

Şimdi fark ettim ki profil fotoğrafı pilot profili > başarılar sayfasında görünüyor ancak profilde ya da ana sayfada görünmüyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2018
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajalrınızı birleştirdim.

İyi forumlar.

7. Darky

Darky User

Modum bu sorun belki de 1 seneyi geçti var. Yeni iletiliyorsa yandık. Bu arada sorun sadece tr serverlerin de mevcut.

8. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Yeni iletilmedi daha öncedende bu konu iletilmişti resim yeri boş olarak gözüküyor bu sorun biliniyor fakat neden çözülmedi bunu bilemiyoruz bu konuda bizlik bir durum yok darkorbit merkez yazılım ekibinin işidir, tekrar iletildi.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.